Kuşum tek ayağını kaldırıyor.

Bu süreçte tekrar iki veterinere götürdüm. İlk yer önceki gittiğim yerlerden farklı birşey söylemedi ve yapmadı . Bugün götürdüğüm yer röntgen çekti ve eklem yangısı var dedi. Tedavi için avicarenin tanacetum parthenium damlasından 5 gün boyunca ağızdan direkt bir damla vermemi söyledi. Bilgilendirme amaçlı yazmak istedim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu süreçte tekrar iki veterinere götürdüm. İlk yer önceki gittiğim yerlerden farklı birşey söylemedi ve yapmadı . Bugün götürdüğüm yer röntgen çekti ve eklem yangısı var dedi. Tedavi için avicarenin tanacetum parthenium damlasından 5 gün boyunca ağızdan direkt bir damla vermemi söyledi. Bilgilendirme amaçlı yazmak istedim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Ayağı hâlâ geçmedi mi

damladan sonra bugün iyiydii ara ara düzelir gibi olup tekrar kötüleşiyor. İnşallah bu damla kesin bir çözüm olur

Ayağındaki sorununbasit bit incinme olmadığı, darbe sonucu da olmadığı ortaya çıktı artık. 1 aydan fazla sürmesi imkansız incinmenin. Ayağa vuran başka bir iç hastalık veya karaciperle ilgili problemi olabilir. Gut hastalığı olabilir mesela. Size tavsiyem damlayla birlikfe enzim de kullanın. Enzim içerikli probiyotik olabilir prozim plus veya smar prolive olabilir mesela. Avicare probizeyme de olabilir.
Kuşa hangi tedaviler ne dozda ne sürede uygulandı yazar mısınız.

Veterinerin verdiği damla bitkisel bir damla ve bir miktar ağrı kesme bir miktar da iltihap önleyici özelliği var. Bana kalırsa belki hastalığı baskılayacak ama sorunun temelini çözmeyecektir. İlk günler verilmiş olsa bu kadar umutsuz bakmazdım ama bir aydan fazla süredir devam ettiğine göre damlanın sorunu kökünden çözme ihtimalini düşük görüyorum. Baskılama ihtimali yüksek kökten çözme ihtimali düşük maalesef.

Eklem yangısı için başka ne kullanabilirim bu ürün dışında

Eklem yangısı yani eklem iltihaplanmasıdır. Bu iltihaplanmaya neden olan sorunun çözülmesi gerekir. Ağrıyı hafifletmek veya enfeksiyonu gidermek yetmez altta yatan sebebin çözülmesi gerekir.
Kuşa hangi tedaviler ne dozda ne sürede uygulandı yazar mısınız.
Bu sorumu Sorumu yanıtlamamışsınız.

Diyetinin %50 sini aspur %30 yulaf geri kalanı diğer tohumlar oluşturmalı. Yağlı ve yüksek proteinli tohumlar verilmemeli. Yumurta verilmemeli. Bol yeşillik, sebze özellikle de semiz otu sınırsız verilebilir. B kompleks vitamini her gün takviye edilmeli dozu aşmadan.
Eczaneden allopurinol etken maddeli şurup veya sandoz bulursanız daha iyi bulamazsanuz tablet alın. Bu ilaç ürik asit seviyesini düşürerek eklemlerde iltihap ( yangı ) oluşumunu engeller.

Geri