Dediklerimi yapın. Bir iki gün gözlemleyin halsiz ve kabarık ise, dışkıda kötüleşme varsa veterinere götürürsünüz.hayır ılık suyla yıkadık o anda aklıma elma sirkesi gelmedi korkudan inşallah su yutmamıştır ama kafası yukarıdaydı
Tuvalet deliğine nasıl düştü hocam? Banyoya da mı giriyo kuş kapılar mı açık?geçmiş olsun.15 dakika önce kuşum tuvalet deliğine düştü (tuvalet yeni temizlenmişti) aldık hemen yıkadık şuan öylece duruyor çok korkmuş belli yardımcı olun lütfen
Sevindim yine de gözleme devam edin.Kuşum şuan gayet iyi çok şükür oynuyor keyfi yerinde dışkısį da normal
Sağ olun.Banyo ve tuvalet ayrı. Normalde banyoya giriyor zaten ama o anda tuvalet kapısı da açıktı.Tuvalet deliğine nasıl düştü hocam? Banyoya da mı giriyo kuş kapılar mı açık?geçmiş olsun.
Çok korkmuştu aldığımızda bi de yıkadık daha da korktu. Ben de çok korktum gözümden bile sakiniyorum onlari ödüm kopuyor birşey olacak diye.benim kuşta girmişti klozete. banyo yapmayı severdi. temizlik yapmamı fırsat bilip dalmış ama çıkamamıştı. çıkarıp az fısfısla yıkayıp kuruladım. bi sorun oluşmadı. su yuttuysa dışkısı biraz sulu olabilir, normal bi durum. onun dışında bişey olacağını sanmıyorum.