ÇıtırKuşum
Meraklı Üye
Kuşta bir sorun yok uzun bi tüy döktü sanırım kuyruktan düştü bu normal mi onu sormak istedimDaha net foto atın kuşu tam
Görebileceğimiz
kuşlar tuy dönenlerinde dökerler yavrularla kusun net resmini de o yüzden istiyoruz ki kusun yaşına bakalım normal mi degil mi cevap verelim
Neden böyle bir soru sordunuz yanlış anlamayın merak ettim benim kuşumda tüy döküyorSon zamanlarda yem dışında ne verdiniz ?
Benim kuşumda öyle biraz hep değil amaDurgun biraz kabarık geldi o yüzden sordum
Hiçbirşey vermedim bugün sadece havuç verdimSon zamanlarda yem dışında ne verdiniz ?
Daha yeni kafese girdi uyuyordu dışardaydı gayet iyiydiDurgun biraz kabarık geldi o yüzden sordum
Kuşumun kuyruğundan bugün bir tüy daha düştü kuyruğu küçücük kaldıAnladım vitamin verin tuyler normal 1-2 gün daha halsiz gibi durursa diskisini atın
B vitamini verin kuşunuz tüye girmiş herhangi bir sorun yok.Kuşumun kuyruğundan bugün bir tüy daha düştü kuyruğu küçücük kaldı
Dışkısı bu şekilde bi farklı geldi gözümeB vitamini verin kuşunuz tüye girmiş herhangi bir sorun yok.
Havuç verdiğiniz için böyle bir dışkı yapmış olabilir. Siz takip etmeye devam edin.Dışkısı bu şekilde bi farklı geldi gözüme
![]()
Tamamdır teşekkürlerHavuç verdiğiniz için böyle bir dışkı yapmış olabilir. Siz takip etmeye devam edin.
Rica ederim.Tamamdır teşekkürler