banyo ettir suya girmesi lazım ama hayvanı zorlamamalısın banyo ettirirkenMerhaba arkadaşlar 4 aylık dişi kuşum yağlı yemeğe yanlışlıkla düştü yıkama kabını koydum gönlü olmadı şuan vücudunun çoğu yeri yemek bulaşığı ne yapmak gerekir nasıl temizlenir
banyo ettir birde ettiremiyorsan kuşu çıkar suyun içine maydanoz vb yeşillik koy hayvanın seveceği türden hayvan girer birde sabun şampuankullanmayın kendiniz yıkıycaksanızMerhaba arkadaşlar 4 aylık dişi kuşum yağlı yemeğe yanlışlıkla düştü yıkama kabını koydum gönlü olmadı şuan vücudunun çoğu yeri yemek bulaşığı ne yapmak gerekir nasıl temizlenir
Hocam bir cam tabak gibi vb şeye su koyabilir aslındaFısfıs spreylerle ılık su sıkın.
Kesinlikle elinize alıp suyun altına tutmayınız, sabun/şampuan gibi kimyasallar kullanmayınız.
bende aynı durumu yaşadım sütlü gevreğin içine atlamalar...kuşumun sağlığı için zararlı olduğunu biliyorum ,çok istiyor üzülüyorum vicdan yapıyorum sürekli onu uzaklaştırmaya çalışıyorum habire geliyor..Kafeste olsa demirliklere yapışıyor bağırıyor,kafesin kapısına gidiyorMerhaba arkadaşlar 4 aylık dişi kuşum yağlı yemeğe yanlışlıkla düştü yıkama kabını koydum gönlü olmadı şuan vücudunun çoğu yeri yemek bulaşığı ne yapmak gerekir nasıl temizlenir
Evet çok meraklı ve çok sevimli canlılarbende aynı durumu yaşadım sütlü gevreğin içine atlamalar...kuşumun sağlığı için zararlı olduğunu biliyorum ,çok istiyor üzülüyorum vicdan yapıyorum sürekli onu uzaklaştırmaya çalışıyorum habire geliyor..Kafeste olsa demirliklere yapışıyor bağırıyor,kafesin kapısına gidiyorbir daha onun yanında yemek yemedim