Öncelikle hayırlı olsun diyorum, kusura bakmayın etiketimi görmedim diyerek.
Yuvalık çok küçük görünüyor, bir dahaki kuluçka da ya da uyg bir zamanda dişinin yeni yuvaya gireceğini düşündüğünüz bir zamanda yuvalığı değiştirin. Bu şekilde yavrular çok olursa, ezilme tehlikeleri var yumurtaların kırılma tehlikesi var, çeşitli kalıtsal rahatsızlıklar da olabilir mesela çarpık bacak gibi. Folluk da lazım yani, büyük bir yuvalık kendisinden folluklu da olabilir. Bu sürede mama vermeyi unutmayın, bir yem takviyesi edinin; Nekton S gibi, Vitalis gibi, Omni-vit gibi. Kalamar kemiği de bulunsun kafeste yahut mamanın içine ekleyin toz haline getirip. Sonrasında dikkatli olun, fazla rahatsız etmeyin yoksa dişi strese girdiği an her türlü katliama hazır olmalısınız

Bunu istemeyiz. Anne yumurtaları altıda ısıtır, ayakları ile de ısı eşit dağılsın diye, yumurtaları çevirir. Bu süreç yorucudur, ki yumurtadan çıkınca daha beslemesi var. Tarihleri muhakkak not alın, 17. günden sonra yahut en erken 17. gün yavru çıkar. Besliyorlar mı kontrol edeceksiniz, yoksa siz beslemek zorundasınız, açlıktan ölmelerini de istemeyiz

Yahut da yavrular çıkmadığı zaman, yumurtaya sizin müdahale etmeniz gerekir ki ben zannetmiyorum byl bir şey olsun inşe'Allah, yani olmayacaktır umuyorum ki. Şu an aklıma gelenler bunlar, süreç ilerledikçe elbette yardımcı olmaya çalışırız ki arkadaşlar ile güzel fikir alışverişinde bulunmuşsunuz.
Hayırlı, sağlıklı üretimler.