oguzhan bey 1 yıl çok uzun bir süre değilmi ama sizin adınıza sevindim 1 yılı atlatmışsınız.Benimde dişi kuşumun eşi ölmüştü 1 yıl önce yanına erkek aldım daha yeni yeni yuvaya ilgi başladı
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erkek geldikten 1 ay sonra falan eş tuttular bu yazda herkes kuşun yumurtlayacak falan demişti ama kuşun poposu 1 ay boyunca şiş kaldı sonra indi bende ümidi kesmiştim ama şimdi tekrar yuvalığa ilgi başladı tek sorunum hiç çiftleşirlerken görmedimoguzhan bey 1 yıl çok uzun bir süre değilmi ama sizin adınıza sevindim 1 yılı atlatmışsınız.
Teşekküler Uğur bey son olarak yuvalık takılı kafese koydum tek başına ama korkudan mıdır yaklaşınca yuvalığa kaçıyor.Yeni gelen kuşun 1 hafta 10 gün kadar ayrı bir yerde gözetim altında olması iyi olur. Eğer bir hastalık bulgusu yoksa birleştirilebilir.
İnşallah en kısa sürede yumurtalar gelir de paylaşırsınız.Erkek geldikten 1 ay sonra falan eş tuttular bu yazda herkes kuşun yumurtlayacak falan demişti ama kuşun poposu 1 ay boyunca şiş kaldı sonra indi bende ümidi kesmiştim ama şimdi tekrar yuvalığa ilgi başladı tek sorunum hiç çiftleşirlerken görmedim
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallahinşallah sizinde yakın zamanda yumurtlarda paylaşırsıniz
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kokudan olabilir.Zaman geçtikçe kafesi sahiplenir o zaman herşey yoluna girecektir.Teşekküler Uğur bey son olarak yuvalık takılı kafese koydum tek başına ama korkudan mıdır yaklaşınca yuvalığa kaçıyor.
Teşekkürler Uğur bey.Kokudan olabilir.Zaman geçtikçe kafesi sahiplenir o zaman herşey yoluna girecektir.