Ekincan EROL Emektar Üye Katılım 25 Nis 2013 Mesajlar 1,558 Tepkime puanı 10 24 Ağu 2013 #2 Bence önce kuş sağlığı için kafesi değiştirmelisiniz
H H. Mehmet YILDIZ Guest 24 Ağu 2013 #3 Yerli alabilirsin bu kuşa ve kafes çok kötü boya veya yeni al.
E Erkut Tutak Guest 24 Ağu 2013 #4 Kafesi ev sahibinden aldım yakında değiştircem büyük bir şey alıcam birde bunun yanına jumbo dişi alsam nasıl olur ?
Kafesi ev sahibinden aldım yakında değiştircem büyük bir şey alıcam birde bunun yanına jumbo dişi alsam nasıl olur ?
T Tunç ÇAĞATAY Guest 24 Ağu 2013 #5 Erkut' Alıntı: Kafesi ev sahibinden aldım yakında değiştircem büyük bir şey alıcam birde bunun yanına jumbo dişi alsam nasıl olur ? Genişletmek için tıkla ... Olmaz jumbo büyük kaçar ona
Erkut' Alıntı: Kafesi ev sahibinden aldım yakında değiştircem büyük bir şey alıcam birde bunun yanına jumbo dişi alsam nasıl olur ? Genişletmek için tıkla ... Olmaz jumbo büyük kaçar ona
M Mehmet ŞEKER Guest 24 Ağu 2013 #8 en fazla ingiliz al. çünkü dişi çok iri olursa erkek çiftleşmekte zorlanır