Bilen arkadaslardan ricam kusumun gagasında mantar var mı?ve de bu kuş kaş yasında olabilir?
Onda da mantar olabilir tabi bulaşıcıysayani mantar var diosnuz biraz..peki birsey daha dişi kusum takriben 6 aylık yani öyle biliorm gagasında kahverengilik oluşmaya basladı,bu kızısması anlamına mı gelio
Bir şey yapmanıza gerek yok doğaları bunu gerektiriyor. Erkek kuşunuz hasta derken nesi var?Napıcam kızısmaya basladığı için peki,cok kıskanc bu aralar ve cazgır,erkek kusum hasta cok ilgilenemiyor onunla
Ben vazelin diilde a ve d vitamini bulunan onarıcı bi jel sürdüm,daha iyi gözüküyor bgn..Vazelin işe yarıyor mu böyle durumlarda?
Kuşların kafeslerini iyileşene kadar ayırın.2 ay önce aldığımda hastaydı ztn,çok zorlu süreçlerden geçtik,yine şu an iyi günlerimiz...Ayhan bey’in yardımlarıyla iyileştirmeye çalışıyorum..Salmonella tedavisi uyguladık sonra hırıltısını iyileştirdik..ama kabarıklığı ve ishali(sümüksü yapı,açık yeşil ws ws) devam ediyor,gözlem altında tutuyorum dışkısını..Sanırım “koksidiyoz” var..Dışkısı cok farklı evrelerden geçti o zmndan beri,birkaç gün daha gözlem yapıp el atıcam bu konuya da inşallah,şu an yem sorunuyla ilgileniyorum Garibimin çilesi bitmiyor