Herkese iyi günler.7 aylık erkek muhabbet kuşum pazar günü birden yere atladı 6-7 defa etrafında döndü sebepsizce.bir an ölecek sandım.ondan sonra da hastalandı.yem yemesi ve su içmesinde sorun yok.hep dışarıda gezmeye alıştırdık yine çıkıyor uçuyor.ama çok konuşkan bir kuştu 20ye yakın kelime öğretmiştik çok net konuşuyordu ama artık konuşurken çok zorlanıyor kelimeleri zar zor çıkartıyor.durgunlaştı elimizde hep uyukluyor kabarıyor kuyruk atıyor hızlı nefes alıp veriyor.gagasını sık sık açıp kapatıyor ama herhangi bir kusma yok.göz çevresi ve bugün de özellikle gaga üstü tüylerinde dökülme oldu ellediğimde sert ve canı acıyor belli sağa sola sürtüyor.kaşıntısı da arttı dün parazit spreyini sıktım ama geçmedi.internette çok şey okudum açıkçası iç parazit mi dış parazit mi kursak mantarı mı anlayamadım.ağzını açtığımda bir beyazlık da göremedim.dışkısını petshopa gösterdiğimde parazit olabilir dedi bağışıklık düzenleyici verdi 2 gün kullandım fayda etmedi.bugün götürdüğüm veteriner doksimis verdi 5 gün kullan dedi ama çok kötü kokuyor daha bir yudum içmedi.