Kuşumun anatomisi

cikcikmuhabbet

Meraklı Üye
Merhabalar, herkese iyi günler diliyorum. Bilgili hocalarımdan yardım istiyorum. Kuşum erkek 18 aylık. Gayet sağlıklı neşeli. Dışkısı normal. Yeme içmesi çok güzel. Yalnız elime aldığımda son bir iki aydır göğüsünde ya da kursağında mı emin olamıyorum bir şişlik hissediyorum. Ne çok sert ne de çok yumuşak. Yemek yedikten sonra daha çok belli oluyor açken o kadar belli olmuyor. Üfleyip baktığımda herhangi bir akıntı, deride farklılık vs yok. Yani normal mi bilmiyorum. Resmini nasıl çekip gönderirim size bilemedim. O yüzden hem bebekken yandan çekilmiş resimlerini hemde şimdiki güncel resimlerini ekleyeceğim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. https://hizliresim.com/c07k6pa

Bu şu anki hali

https://hizliresim.com/fkh0lwp

Bunlarda da bebek sayılır yaklaşık 4-5 aylık

Ciddi bir sıkıntısı yok gibi duruyor ama. Önlem almakta fayda var eğer yağ bezesiyse giderek büyüyebilir. Carnisspeed, prozim plus ve sedochol başlayın. Bol bol uçurun. Haftada bir suyuna 7-8 damla kadar beyaz sirke yada elma sirkesi katın.

Tamam hocam. Sürekli dışarıda yani yem yemek ve su için giriyor sadece kafese. Sürekli de uçuyor aşırı hareketli. Prozim plus elimde var diğerlerinide hemen temin ederim. Kullanım sırası nasıl olmalı bunların? Sürekli mi kullanacağım? Birde suluğuna ne kadar ekleyeceğim?

Powerchol de haftada 2 kez verin diğerlerini de alın. Elinizde proyotik de var mı?

Söylediğiniz ürünleri kaç gün ve kaçar damla şeklinde kullanayım hocam? Ayrıca bt amin forte ve gerwit’i bu süreçte kullanayım mı? Birde bunları güncel vitamin tablomuza sürekli olacak halde ekleyelim mi?

Kuşta öğürme kusma var mı? Son yaptığı 3-4 tane dışkının fotosunu flaşsız filtresiz net şekilde paylaşın.
Kuş çok mu yemek yiyor? Yemek yedikten sonra şişkinlik olması normal çünkü kursak şişer yemler orda birikir.
Sonra düzelir zaten,yemler taşlıkta öğütülür...
Hassas terazi varsa kuşu bir tartın,obez görünüyor çünkü.

Öğürme kusma kesinlikle yok. Fotolarda tombik cıkmış ama değil ya:) aşırı ama aşırı hareketli bir kuş. Hiç durmuyor diyebilirim öyle aman amanda çok yemek yemez yeteri kadar yiyor desem daha doğru. Hassas terazim yok ama hemen yarın edinebilirim bulabilirsem yoksa internetten sipariş ederim. Şimdi dışkıları paylaşacağım kafese koydum. Teşekkür ederim bu arada ilgilendiğiniz için🙏🏻

Geri