Kuşumun anatomisi

1 hafta daha devam edin. Ama tek başına değil diğer takviyelerle karıştırarak. Mesela bir gün 5 damla powerchol ekleyin, diğer gün 5 damla carnispeed vs.. Karaciğeri destekleyelim. Kursak mantarı değil gibi koku azaldıysa.
Gerçi bigaia probiyotik antifungal etki de gösterir.

Son düzenleme:
1 hafta daha devam edin. Ama tek başına değil diper takviyelerle karıltırarak. Mesela bir gün 5 damla powerchol ekleyin, diğer gün 5 damla carnispeed vs.. Karaciğeri destekleyelim. Kursak mantarı değil gibi koku azaldıysa.
Gerçi bigaia probiyotik antifungal etki de gösterir.
Evet hocam az evvel salıncağında uyuyordu, elime aldım kafesine koymak için iyice kokladım (kokla kokla hayvanı vallahi bir hal oldum) burnundan geliyor gibi koku ama azalmış. Bu arada ger-wit vs ekleyebilirim değil mi? Poweryamin forte veya? Çeyrek suluğa demiştiniz şimdi başka takviyede ekleyeceğiz aynı şekilde çeyrek suluktan mı devam edeyim yarım suluk mu yapayım?

Evet hocam az evvel salıncağında uyuyordu, elime aldım kafesine koymak için iyice kokladım (kokla kokla hayvanı vallahi bir hal oldum) burnundan geliyor gibi koku ama azalmış. Bu arada ger-wit vs ekleyebilirim değil mi? Poweryamin forte veya? Çeyrek suluğa demiştiniz şimdi başka takviyede ekleyeceğiz aynı şekilde çeyrek suluktan mı devam edeyim yarım suluk mu yapayım?
Elimde carnispeed yok temin ederim ama gelene kadar kürün yarısına gelmiş oluruz diye diğer vitaminleri sordum

Her gün bigaia'ya ek olarak bir takviye verin. Temiz su vermeliyim endişeniz olmasın. Gerwit de haftada 1 verin. 2 damla şeklinde fazla katmayın. Su çeyrek suluk ne katarsanız katın farketmez.

Geri