Kuşumun anatomisi

Hangi probiyotiğe devam ediyorsunuz şuan?
Bir gün prozim bir gün bigaia demiştiniz. Güncelleme yapayım kuşumu bugün elime almadım omzuma kondu parmağıma kondu ama koku almadım baya baya yaklaşınca alıyordum kokuyu ama elime alıp strese sokmak istemedim. Yeme içme enerji iştah çok şükür çok iyi. Öğürme kusma vs yok. Dışkıdaki koku hafif oranda devam ediyor gibi. Koklamaktan psikolojim bozuldu da iyice ezip vs koklamadım açıkçası biraz akışına bıraktım diyebilirim. Yarında söylediğiniz çaylar için gerekli malzemeleri alacağım. Sonrasında @BeautiBird ❤️🔥 hocamızın söylediği takviyeyi sipariş edeceğim umarım şifa olur

Bir gün prozim bir gün bigaia demiştiniz. Güncelleme yapayım kuşumu bugün elime almadım omzuma kondu parmağıma kondu ama koku almadım baya baya yaklaşınca alıyordum kokuyu ama elime alıp strese sokmak istemedim. Yeme içme enerji iştah çok şükür çok iyi. Öğürme kusma vs yok. Dışkıdaki koku hafif oranda devam ediyor gibi. Koklamaktan psikolojim bozuldu da iyice ezip vs koklamadım açıkçası biraz akışına bıraktım diyebilirim. Yarında söylediğiniz çaylar için gerekli malzemeleri alacağım. Sonrasında @BeautiBird ❤️🔥 hocamızın söylediği takviyeyi sipariş edeceğim umarım şifa olur
Kekik antibakteriyel ve de antifungal etkiye sahip zaten. Doğal tedavi olarak öncelikle usnegano denenebilir. Zaten kokuyu azaltıp sorunu çözerse tedavi de etmiş olduğunu anlarız. Düzelme olmazsa başka bir sıkıntı var demektir veya usneganonun yetersiz kaldığını ve ilaç kullanmak gerekli olduğunu düşünebiliriz.

Şunu da söylemekte fayda var. Eğer aktardan ürün satın alacaksanız kapalı,ambalajlı paketli ürün satın alınız. Aktar gibi yerlerde aflatoksin sorunları olabiliyor yani mantarların yaydığı toksinler. Havaya karışabilir, açık ürünlere bulaşabilir ve ordan mantar kapabilirsiniz. Kapalı ambalaj önemli. Ve nemli olmamalı içindeki gıda.

Geri