Kuşumun Ateşi Var!

Fazla ses cikarmiyolar dimi :)

Yok abi sabahları cıvır cıvırlar ben seviyorum zaten öyle olmalarınıda istiyorum, bide zaten okul vaktinde evde olmuyorum ben geldiğimde sessizleşiyorlar... :) Onların o hallerini bile göremiyorum... :) Geldiğimde yine ötüyorlar ama çok değil arada :)

Son düzenleme:
Yok abi sabahları cıvır cıvırlar ben seviyorum zaten öyle olmalarınıda istiyorum, bide zaten okul vaktinde evde olmuyorum ben geldiğimde sessizleşiyorlar... :) Onların o hallerini bile göremiyorum... :) Geldiğimde yine ötüyorlar ama çok değil arada :)
Ohhh ne guzel iyice heves saldim ya alacam haftaya ucuzlar zaten zebra ispinozu :) Normal muhabbet kusu kafesinde yasarlar dimi yani onlara ozel kafes yok dimi :)

Abi isi kuşunda yapıları biraz farklı yani aynı kafeste kavga etme riski yüksek, bu yüzden onlara ayrı bir kafes lazım... :)
Yok kardesim ayri olacak zaten yani muhabbetlerde olan kafeslerden bunlarada alabilirmiyiz demek istedim :) Ben sana haftaya kuslarimin resmini atcam bakarsin durumlarina koydum kafaya alicam :)

Vg92rj.jpg

Kafes bu şekilde abi geniş olacak içi. Bu kafes, yeni kafes alacağım zaman durmaları için elimde olan kafes...

Son düzenleme:
Hint bulbulu ile Muhabbet kuşu arasıdnakı fark neeeeeeeeee

Birisi naziktir diğeri ona göre dayanıklıdır birisi zarif diğeri iridir, başka bir çok fark var... :)

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:30 -->-> Daha önceki mesaj 22:29 --

[YOUTUBE]rsYb1S19KpI[/YOUTUBE]

Birinin fotoğrafi yok videosu var abi

qmd9X5.jpg

Son düzenleme:
Videoyu evdeki herkeze izlettim cok tatli ya nasil alistirdin bunu boyle :D

Geri