E elifff Yeni Üye Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 10 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar ayağı böyle bu sabah uyandığımda böyle gördüm napıcam veterinere götürcem ama kapalı şuan fikrinizi almak istedim Ekli dosyalar 6621ABC3-65DA-4B10-B9D9-6AB459264C75.jpeg 56.5 KB · Görüntüleme: 4
Arkadaşlar ayağı böyle bu sabah uyandığımda böyle gördüm napıcam veterinere götürcem ama kapalı şuan fikrinizi almak istedim
C cenk civelek Yeni Üye Katılım 27 Ara 2020 Mesajlar 16 Tepkime puanı 4 10 Ocak 2021 #2 elifff' Alıntı: Arkadaşlar ayağı böyle bu sabah uyandığımda böyle gördüm napıcam veterinere götürcem ama kapalı şuan fikrinizi Genişletmek için tıkla ... elifff' Alıntı: Arkadaşlar ayağı böyle bu sabah uyandığımda böyle gördüm napıcam veterinere götürcem ama kapalı şuan fikrinizi almak istedim Genişletmek için tıkla ... tavsiyem veterinlere götür biryere sıkıştırmıs olablir
elifff' Alıntı: Arkadaşlar ayağı böyle bu sabah uyandığımda böyle gördüm napıcam veterinere götürcem ama kapalı şuan fikrinizi Genişletmek için tıkla ... elifff' Alıntı: Arkadaşlar ayağı böyle bu sabah uyandığımda böyle gördüm napıcam veterinere götürcem ama kapalı şuan fikrinizi almak istedim Genişletmek için tıkla ... tavsiyem veterinlere götür biryere sıkıştırmıs olablir