Kuşumun bakımı ve kilosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eyup188
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eyup188

Yeni Üye
Herkese merhaba 1 hafta önce kuşumu yaklaşık 30 günlük olarak aldım. (cam kafes içinde bebek kuşlar satılıyordu. 30 Günlük olduğunu satıcı belirtti.) Eve ilk geldiğimizde hassas terazide 39 Gramdı. 1 Hafta boyunca çıkarmadık. kafesinin altına 4 gün kadar yem koyduk (mama ve yavru kuş yemi karışık) daha sonra yemliğe geçmeye başladık ayrıca 1 dal darıyı neredeyse bitirdi. Kafesi bir yerden bir yere kısa süreli uçmaya müsait büyük kafes. Ancak bugün kilo kontrolü yaptığımda 33 gram olarak gördüm. Bu durum beni endişelendirdi. Sizce bir problem mi var yardımlarınızı bekliyorum.

Kuşun net çekilmiş dışkısını ve videosunu paylaşın.

Şüpheli.
Kuşu görmeden net bir şey diyemeyiz anlarsınız ki.
Kuşun güncel videosunu ve son yaptığı birkaç dışkının fotosunu çekip paylaşın flaşsız.

Foto : hızlı resim com
Video : streamable.com ya da youtube

Öğürme kusma var mı? Şu an kaç gr? İştah ve enerji durumu nedir?

Görselleri en kısa sürede ekleyeceğim. İştah kısmı darı üzerinden gördüğüm kadarıyla iyi enerjisi yerinde hatta baya oyuncu bazen biraz stresli olduğunu görüyorum konuşarak atlatıyoruz. Sadece ilk geldiğinde 39 gramken 1 hafta sonra bugün 33 gram ölçüm yaptım

Takipte kalın. Birkaç hafta gözlemleyin. Hastalık belirtisi görürseniz o zaman sıkıntı var demektir. Örneğin öğürme kusma ağızda dışkıda kötü koku,anormal dışkılama,30 gramın altına düşmesi,iştah enerji kaybı,hapşırma tıksırma vs vs.

Geri