Çok geçmiş olsun inşaallah düzelir benim ikinci ihtimalim çarpma belirtisiydi
Herkesin kendini kurtarma yorumları düşüyor. Azıcık laf dinleseler anlayacaklarda ah işte.
Sallabaş diyenler hayatında sallabaş kuş beslemeyenler laf olsun torba dolsun diye yorum atanlar işte ne bekliyoruz ki.
Kırıcı oluyorsun denmiş yalan teşhise ne yorumu yapsaydım insanları kandırmaktan daha öte bir adilik varmı.
Beyefendi sözlerinize dikkat edin sizin yaptığınız şekilde sizi üzmek istemiyorum.. Ben muhabbet kuşlarında da güvercinler de de kanaryalar da da sallabaş gördüm bizzat şahit oldum
Beyefendi arkadaşımız kuşunun kör olmadığını belirtmiş.. Kör kuşlar da böyle durumlar olabilir. Geriye kalan iki aihtimal var sallabaş olma ihtimali veyahut bir yere çarpma ihtimali ben bunların ikisini de söyledim. Arkadaşımız zaten veterinere götürmüş veteriner kontrolüyle çarpma ihtimalinin yüksek olduğu belirtilmiş. Siz neyin peşindesiniz???
Arkadaşlar yaklaşık 15 gündür bendeki kuşların birinde de boyle bir problem var hatta arkadaşıma tavsiyem kanatla boyun birleşim yerine dikkkatlice baksın o bölgede şişlik veya yağ bezesi tarzı birşey. Olabilir bendekinde var duruşuda böyle![]()