Kuşumun bugün dışkısının farklı olduğunu farkettim

Distobooter

Yeni Üye
Kuşumu her zamanki gibi uçması için kafesten çıkarttım. Bilgisayar üzerinde işlerimi hallederken masanın üstüne geldi ve dışkısını yaptı. Fakat bu dışkı her zamankinden farklıydı. Çok sulu bir dışkısı vardı ve kafesini tekrar kontrol ettiğimde kafesinde de bu dışkılardan olduğunu gördüm. Kafesin yarısı normal dışkı diğer yarısı sulu dışkıydı. Ben kendimce kuşumun ishal olduğunu düşünüyorum bugün gözlemlediğim kadarıyla normalden daha çok su içiyor herhangi bir halsizlik, yem yemezlik, kabarma, huzursuzluk gibi huyları yok hatta aksine çok enerjik sürekli oyun oynuyor, bizimle konuşuyor, ötüyor, uçuyor ama tabii ki de işimi şansa bırakmak istemiyorum. Bilgi sahibi olan var ise fikirlerini almak istiyorum. Dışkı fotoğraflarını ek olarak paylaşıyorum.

Son düzenleme:
https://hizliresim.com/szpw4d1

Eczaneden kontil şurup ve denflor alın. Yaymadan önce suluğunu alıp yatın sabah 9 gibi yarım suluğa ( 50 ml suya ) 8 damla kontil katarak verin tek gün vereceksiniz. Sonraki gün yine yarım suluğa 3-4 mercimek tanesi kadar denflor ( dozdan korkmayın yan etkisi yok ) katarak her gün verin. Gelişmelere göre yol çizeriz 👍

Geri