Furki Dede
Meraklı Üye
Merhabalar, kuşumun dışkısı siyah ne yapmam lazım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet yeterli olur. Zaten mercimek tanesi kadar kullanacaksınız.Entrobac probiyotik 3 saat önce felan sipariş verdim dün baya kötüydü, baya kabarıktı tüyleri hiç keyfi yoktu bi anda oldu ondan önceki gün(2 gün önce)keyifli sağlıklı gözüküyordu şimdi bugün biraz daha iyi şükür . Vitaminleri 50 ml aldım fakat entrobac probiyotik ilk defa alıyorum 50 gr aldım onuda yeterli olur mu?
Tamamdır rohnfried en iyisi oluyor demi ya da en iyisine yakın ben hep bu markayı kullanıyorum sadece ilk defa probiyotik aldım taze taze bittikçe alırım diye az alıyorum mantıklı mı sizcede?Evet yeterli olur. Zaten mercimek tanesi kadar kullanacaksınız.
Röhnfried kullandığım tek vitamin markasıdır, en iyisi diyebilirim.Tamamdır rohnfried en iyisi oluyor demi ya da en iyisine yakın ben hep bu markayı kullanıyorum sadece ilk defa probiyotik aldım taze taze bittikçe alırım diye az alıyorum mantıklı mı sizcede?
Siyah dışkı mantar hastalığı belirtisi de olabiliyor. Probiyotikle geçmezse internetten fungistop veya eczanden zolax kapsül almanızı öneririm. Veya veterinerden mantar ilacı alabilirsinizEntrobac probiyotik 3 saat önce felan sipariş verdim dün baya kötüydü, baya kabarıktı tüyleri hiç keyfi yoktu bi anda oldu ondan önceki gün(2 gün önce)keyifli sağlıklı gözüküyordu şimdi bugün biraz daha iyi şükür . Vitaminleri 50 ml aldım fakat entrobac probiyotik ilk defa alıyorum 50 gr aldım onuda yeterli olur mu?
Kanatlı veterinerleri kuşumun mantar olduğunu anlayamamıştı ve ben iyileştirmiştim . ( iştahı bir anda kesilmişti dışkısı siyahtı ve ötmemeye başlamıştı) Tabii ki iyi bir veteriner biliyorsanız gidin ama veterinerler maalesef çok kötü ülkede.Dışkılar bozulmaya devam ederse bence kafanıza göre ilaç kullanmayın. İmkan varsa kanatlı veterinerine görürüp dışkı analizi yaptırın. Sorun neyse orada belli olur zaten. Ki dışkılar şimdilik öyle çok anormal gözükmüyor.
Tabii dozunu ayarlaman lazımSiyah dışkı mantar hastalığı belirtisi de olabiliyor. Probiyotikle geçmezse internetten fungistop veya eczanden zolax kapsül almanızı öneririm. Veya veterinerden mantar ilacı alabilirsiniz
Haklısınız ben de çok mecbur kalmadıkça normal veteriner önermiyorum ve gitmiyorum. Zaten normal veterinere acemi iken götürmüştüm, fakat acı bir şekilde tecrübe etmiş olduk. Artık kanatlı uzmanına götürüyorum. Ama bazı şehirlerde maalesef kanatlı uzmanı yok, o yüzden ben de gidenlerin memnun kaldığı kuşlara da bakan veteriner alternatifleri bulmaya çalışıyorum.Kanatlı veterinerleri kuşumun mantar olduğunu anlayamamıştı ve ben iyileştirmiştim . ( iştahı bir anda kesilmişti dışkısı siyahtı ve ötmemeye başlamıştı) Tabii ki iyi bir veteriner biliyorsanız gidin ama veterinerler maalesef çok kötü ülkede.
Dışkısı düzelmiş şuan düzgün duruyor düne göre çok daha iyi normale göre keyifsiz tabi takviyesi gelincede daha iyi olur umarım.Siyah dışkı mantar hastalığı belirtisi de olabiliyor. Probiyotikle geçmezse internetten fungistop veya eczanden zolax kapsül almanızı öneririm. Veya veterinerden mantar ilacı alabilirsiniz
Hangi şehir için veteriner arıyorsunuz? Kanatlı veterineri önerelim size.Yaşadığım şehirde iyi bir veteriner duymadım hiç kedi köpek olarak anlıyorlar fakat kuşlar konusunda bazen yetersiz kalabiliyorlar.
Hangi şehir için veteriner arıyorsunuz? Kanatlı veterineri önerelim size.
Buraya götürebilirsiniz:Kırıkkale de yaşıyorum ben araştırdım fakat bulamadimysiz biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?