sezin_
Paylaşımcı Üye
merhaba bugün kuşumun dışkısının poposuna yapışmış olduğunu fark ettim. yem yemesinde herhangi bir sorun yok.
sebebi ne olabilir
sebebi ne olabilir
hayır gold wingsin kolay kırılan yemlerinden ve dal darı yiyor sadeceFarklı bir besin tüketti mi acaba ? Bu tip durumlarda hafif nemli pamukla temizleyebilirsiniz.Ya da tedbir amaçlı probiyotik kullanabilirsiniz.0
O zaman süredi takip edelimhayır gold wingsin kolay kırılan yemlerinden ve dal darı yiyor sadece
Kuş anladığım kadarıyla ishal, genel olarak sıvı şeklinde mi dışkılıyor.merhaba bugün kuşumun dışkısının poposuna yapışmış olduğunu fark ettim. yem yemesinde herhangi bir sorun yok.
sebebi ne olabilir
Kuş anladığım kadarıyla ishal, genel olarak sıvı şeklinde mi dışkılıyor.
Dün böyle dışkıladıIlık su ve bir pamuk ile anüs ve çevresini, ayaklarini temizleyin. Probiyotik takviyesi yapin varsa. Kafes tabaninda tuvalet kagidi koyun, 3,4 tane diski yapsin bakalim.
Dışkısı iyi değil...Dün böyle dışkıladı
probiyotik olarak röhnfried entrobac alacağım en kısa zamanda
hayır bayağı oluyor. 1 ay 18 günlükyeme yeni mi düştü?
tamamdırDışkısı iyi değil...
Kafes tabanına tuvalet kağıdı koyun, 2,3 tane daha dışkı yapsın. akşam tekrar dışkı fotoğrafı atın.
bunu yakalayabildim. sürekli kardeşlerinin yanına kaçmaya çalışıyor çünkü. diğer fotoğraftaki lekeli dışkılar da ona ait sanırımDışkısı iyi değil...
Kafes tabanına tuvalet kağıdı koyun, 2,3 tane daha dışkı yapsın. akşam tekrar dışkı fotoğrafı atın.
Yavrularda dışkı bozuk olabiliyor..bunu yakalayabildim. sürekli kardeşlerinin yanına kaçmaya çalışıyor çünkü. diğer fotoğraftaki lekeli dışkılar da ona ait sanırım
Teşekkür ederim. Probiyotiği ne kadar sıklıkla ve nasıl kullanmalıyımYavrularda dışkı bozuk olabiliyor..
Farklı bir durum olursa, yazın..
Haftada 2 kez. Tam dolu suluğa 6, 7 damla yeterli.Teşekkür ederim. Probiyotiği ne kadar sıklıkla ve nasıl kullanmalıyım