Kuşumun dışkısında ki kan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan semiya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mikrobiyal kaynaklı hastalıkların şakası olmaz. Genelde kuşlar tedavi edilmez ise ölümdür sonuç.
Swap testi ise bunu tespit etmek için kullanılır. Doğru sonuçlar da verir.
Dediğim gibi imkan meselesi. Öncelik her zaman kuş uzmanı ve donanımlı bir kliniğe gitmektir.

Özvet de arkadaşımın kuşu öldü davranışlarıda hiç hoş değildi düzgün bi vet yok hepsi ticarethane
Soruyu soran olarak zaten bunun farkındayım tecrübelerinize günvendiğimiz için yazıyoruz buraya ama dinlemeden başınızdan savar gibi de olmaz imkanım var mı yok mu bilemezsiniz her şey para ya da şehrinde kuş veti olması değil
Benim sinirlendiğim şey belli gayet net ifade ettiğimi düşünüyorum sizden nokta atışı teşhis beklemedim zaten teşhis koymadınız diye kendi kendime de celallanmadım sanki buna yükselmişim gibi konuyu saptırmayın kolay gelsin iyi günler

Özvet de arkadaşımın kuşu öldü davranışlarıda hiç hoş değildi düzgün bi vet yok hepsi ticarethane
Soruyu soran olarak zaten bunun farkındayım tecrübelerinize günvendiğimiz için yazıyoruz buraya ama dinlemeden başınızdan savar gibi de olmaz imkanım var mı yok mu bilemezsiniz her şey para ya da şehrinde kuş veti olması değil
Benim sinirlendiğim şey belli gayet net ifade ettiğimi düşünüyorum sizden nokta atışı teşhis beklemedim zaten teşhis koymadınız diye kendi kendime de celallanmadım sanki buna yükselmişim gibi konuyu saptırmayın kolay gelsin iyi günler
Merhaba,bütün yorumlara baktım.Aslında ortada üzülecek veya gerilecek bir durum yok.Kelimeler yazıya dökülünce sadece biraz acımasız gibi görünüyor,işin aslı öyle değil.Şuan minnoşa odaklanın lütfen.Hamilelik konusu ve lahusalık durumu apayrı,sizi bu konuda anlıyorum.Hamileliğim boyunca sürekli ağladım,ağlamak için sebep çoktu o zaman.Şimdide o kadar gözyaşı neden döktüm diye kendime kızıyorum ve gülüyorum 😂 Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşaAllah 🤲 Minnoş konusunda hassasiyetinizide anlıyorum.Yardımcı olmaya çalışan insanlarda buraya gönül adamış ama başka işleri olan insanlar.Vakit müsait olmamıştır bir iki kelime yazabilmişlerdir.Bazı yorumlarda saatlere baktığımız zaman saat gece 3 ,5 görüyoruz.Allah razı olsun bazen uykularından uyanıp,ya da uyumayıp yardımcı olmaya çalışıyorlar.Önemli olan ufak canlarımızın sağlığı.Haydi şimdi minik kuşun sağlığına odaklanalım.Sevgilerimle.

Bende farkındayım emeklerinin çok şey öğrendim özellikle Selçuk hocadan bi hastalığını Selçuk hocayla atlattık da işte alınganlık yaptım sanırım şimdi vet bakıyorum birini seçip götürcem inşallah

Güzel haberlerinizi bekliyorum,Allah şifa versin minik kuşa.

Konu sözlü tartışma sebebi ile kilitlenmiştir.

Hastalığın devam etmesi durumunda yeni başlık açabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri