Kuşumun gözü neden kapalı

Herhangi bir yere çarpmış gözü darbe almış olabilir. Dışkısını da paylaşın hastalıktan da olabilir. Dışkıyı net çekin ama gerekirse altlığı çıkarıp çekin. Ayrıca her halükarda eczaneden antibiyotik göz damlası alıp günde 3 kez damlatın.

Netira%3 göz damlası çözelti olur mu doktor bana yazmıştı evde var

Tobrased olabilir.
Sizdekinin adı ne

Şişelerin kapağı açıldıktan sonra 4 hafta süreyle kullanılabilir.
Sizin açalı çok olduysa eczaneden dediğim damlayı alın

Röntgenden anladığım kadarıyla Kuşta karaciğer yağlanması var ve genel olarak kilolu bir kuş. Boyun kısmında işaretlediğiniz yerde ne olduğunu çok anlamadım maalesef. Vet ne dedi ?

https://hizliresim.com/mu8cnfc kuşumun röntgen flim okuyabilen var mı acaba
Röntgende siyah bölge,hava veya boşluk olan bölgeyi gösterir. Kuşlarda hava keseleri vardır,boynun tabanında da 2 tane bulunur. Sizin çektirdiğiniz röntgende boyun kısmı işaretlenmiş, hava keselerinden birinin tıkalı olduğu düşünülmüş olabilir bilmiyorum. Röntgen yorumlamak uzmanlık gerektirir. Kuşlardan anlayan bir veterinere röntgeni yorumlatmanız daha doğru olur.

Kuşunuzun boyun kısmında şişlik var mı? Nefes almada zorluk var mı,kuyruk sekmesi mevcut mu?

Kuşunuzun boyun kısmında şişlik var mı? Nefes almada zorluk var mı,kuyruk sekmesi mevcut mu?
Hava keseainden birinde sıkıntı var ama ne olduğunu anlayamadım. Veterinerin ne dediği önemli şuan.
Ayrıca kuştaki semptomları da yazsın değerlendirelim.

Geri