Dostlar Merhaba,
Size güzel Haberlerim var!
Dün Akşam Veteriner ile görüştüm. Allaha çok şükür gözlerin düzeldiğini artık ilaç ve pansumanı bırakabileceğimizi söyledi. Tedavimiz bitti çok şükür.
Bu süreçte Başın dan sonuna kadar yardımcı olmaya çalışan, iyi dileklerini ileten Herkese Çok Teşekkür Ediyorum. Allah Razı Olsun.
Şuan da Anneyle ilgili Tek sorunumuz İshalin Hala Devam Etmesi.
8.07.2018 Pazar Günün den beridir ishal. Biraz Halsizleşti gibi de sanki, Tüyleri kabartmıyor fakat sürekli uyku modun da. İlk kuluçka olduğu ve 6 yavru 1 yumurtası olduğu içindir diye düşünüyordum fakat bu ishal olayı beni korkutuyor açıkçası.
Gözleri ile yaşadığımız sıkıntı dan ve gün de 4 defa gözlerine pansuman ve ilaç yapmamız dan sonra hayvan strese girdi ishal oldu. Düzeltemiyorum da maalesef.
Bu süreçte Dizazyme 256 Probiyotik, Sera Diopur, Sirkeli su gibi tedaviler uyguladım. Patates haşlaması ve pirnçi yemiyor maalesef. Aspur ve dal darı vermeye devam ediyorum.
Şuan da Sabah Versela Laga Marka Bir Elektrolit temin ettim enerjisi yerine gelsin diye onu kullanıyorum.
Bu akşam dan İtibaren Artık Mecburen Ecerfuly Adlı tavsiye edilen ilaca başlayacağım. Gelişmeleri sizinle de paylaşacağım.
Kursağı dolu annenin fakat kursağından altına doru karın kısmı zayıfladı veya kursağı dolu oldğu için öyle geliyorda olabilir. Bu akşam Güncel Dışkı resimleri ve kuşun resimlerini paylaşacağım.
Kuşu Hala Ayırmadım. Ayırmaya gönlüm el vermiyor. 6 yavrusu ve 1 yumurtası var.
Yavurlarla ilgili de Çarpık bacak sorunum var gibi. Onlar için de ayrı konu açtım linkini paylaşacağım. Bilgisi olanlar dan bu konu da da destek bekliyorum. Konu linki ;
http://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/yavrularim-da-carpik-bacak-var-mi.67415/
İshal tedavisi boyunca da yardımlarınızı bekliyorum. Çok Teşekkürler.
Edit : arkadaşlar bu arada kuşlar bir haftadır normal su içmedi, mutlaka içtikleri su da sirke, probiyotik, vitamin, sera diropur veya elektrolit oldu.
Simdi bir de akşam ecerfuly tedavisine başlayacağım. Bir sıkıntı olmasın?
Birkaç gün sadece su vererek dinlendirmek mi gerekir ? Kuşu iyi edeceğiz diye daha kötü etmeyelim minicik bir can sonuçta.