ResurrectionOnur
Meraklı Üye
Princi bol su ile haslayin onu icme suyu olarak verin
Taş tabletten çivi yazısı ile gönderildi [emoji23]
İshal devam ederse ileri de onu da denerim. Çok teşekkür ediyorum.
Princi bol su ile haslayin onu icme suyu olarak verin
Denmiş ben de yineleyeyim. Veterinerin verdiği ilaç değil probiyotik prebiyotik karışımı. Diazyme 256 da probiyotik. Siz son çare veterinerin verdiği ilaç demişsiniz ama o ilaç değil. Diazyme mi daha iyidir veterinerin verdiği mi onu bilemem ancak ikisi de ilaç değil takviye.Siz çok su içtiği için böyle olduğunu düşünüyorsunuz sanırım, Fakat bugün pek su içmemiş yine de durum bu.
Ben de kızıma ilaç dayamaktan yana değilim. Fakat onun için en iyisini ve sağlıklı olmasını istiyorum. Özellikle Gözüne damla ve pansuman yaparken kahroluyorum.
Yarın Akşama kadar Sera Diropur kullanmaya devam edeceğim. Daha sonrasın Sera diropuru bırakarak, 1 2 gün dozajı arttırarak Dizayme 256 Probiyotik ile devam edeceğim.
İshali ve genel tavrını takip ederek en sonun da ya Veterinerin verdiği İlacı kullanacağım yada inşallah bir sorunu olmayacak ve ilaçsız devam edeceğiz.
@Mustafacakmak Yardımlarınız için teşekkürler. Yarın da ilacı kullanıp probiyotiğe döneceğim.
Gözlerine pansuman yaptıktan sonra göz tüyleri ıslandığı için yarası daha çok belli oluyor. Maalesef Tek gözün de çok fazla hasar var düzelmedi hala. Hem kızarıklık var hem de et beni gibi bir parça oluşmuş. Canım yavruma ne kadar zarar verdim böyle ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Çok su tükettiğini siz söylediniz, ayrıca başka hastalık belirtisinden bahsetmediniz, ben de buna dayanarak fikrimi söyledim. Özellikle de belirttim kuşun durumunu ve huyunu bilen, gören sizsiniz. Veterinerin size verdiği, bir ilaç değil. Bunu ben ve diğer arkadaşlar birkaç defa söyledik. İshali tedavi edecek bir ilaç değil, yalnızca probiyotik. Eğer ilaç kullanmaya karar verdiyseniz eczaneden ercefuryl alıp kullanabilirsiniz.Siz çok su içtiği için böyle olduğunu düşünüyorsunuz sanırım, Fakat bugün pek su içmemiş yine de durum bu.
Ben de kızıma ilaç dayamaktan yana değilim. Fakat onun için en iyisini ve sağlıklı olmasını istiyorum. Özellikle Gözüne damla ve pansuman yaparken kahroluyorum.
Yarın Akşama kadar Sera Diropur kullanmaya devam edeceğim. Daha sonrasın Sera diropuru bırakarak, 1 2 gün dozajı arttırarak Dizayme 256 Probiyotik ile devam edeceğim.
İshali ve genel tavrını takip ederek en sonun da ya Veterinerin verdiği İlacı kullanacağım yada inşallah bir sorunu olmayacak ve ilaçsız devam edeceğiz.
@Mustafacakmak Yardımlarınız için teşekkürler. Yarın da ilacı kullanıp probiyotiğe döneceğim.
Gözlerine pansuman yaptıktan sonra göz tüyleri ıslandığı için yarası daha çok belli oluyor. Maalesef Tek gözün de çok fazla hasar var düzelmedi hala. Hem kızarıklık var hem de et beni gibi bir parça oluşmuş. Canım yavruma ne kadar zarar verdim böyle ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Merhaba,
Firma yetkilisiyim.Bir müşterimiz tarafından mesaj gösterildi. Öncellikle şunu belirtmek isterim , bunu bakanlık onayı ilede gösterebiliriz bu ürün yüzde yüz diatom toprağı yani doğal. Bu ürünü biz videolarımızda bile kafa bölgesi, gözlerden uzak tutun tahrişe sebeb olabilir diyoruz. Ne kadar doğal olursa olsun toz sonuçta. Ben kendim Yük ziraat müh. ‘yim ve bu ürünün tek zararı yürüyen haşerelere. Buğün size ulaşıp birebirde konuşmak isterim. Tekrardan geçmiş olsun ama şunu bilin ürün doğal ve sonuçları çok iyi. Bilmem belki biliyorsunuzdur Virkon s de üreten firmayız.Kuşunuzun iyileşmesini dilerim. Böyle düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz , çünkü biz yüz bölgesine gelmemesi için çok uyarı yaptık , bu en azından bir örnek olmuştur. İyi günler dileriz..
Hergun yuvaligi degisturmek kusunuzu strese sokabilir onun yerin tek takim icin bir tane pvc yuvalik ve 2 tane plastik folluk alin yuvaligin tabanina bit tozu dokersiniz az miktarda folluk icine de misir granulu cam talasi kedi kumu koyabilir ve her gun folluk degisini yapabilirsibiz boylece yuvalik degisturmek zorunda kalmazsinizEdit: Etiketleme yapınca sunucu hatası veriyor site. O yüzden etiketleme yapamadım.
Süleyman YERLİ
Hayvansever03
Arkadaşlar yorgunlukla veterinerin verdiği probiyotiği ilaç diye yazmışım. Probiyotik olduğunun farkındayım İlgi alakanıza vakit ayırıp yardımcı olmaya çalışmanıza da tekrar dan teşekkür ediyorum.
Süleyman YERLİ Destekleriniz için teşekkür ederim. Şuan da sadece Sera Diropur adlı ishal ilacını kullanıyorum. Düzelme mevcut, Ben de kuşun ağır bir ishal olduğunu düşünmüyorum. Hareketleri hali keyfi yerin de çoğu zaman. Yarın da Elektrolit takviyesi ve probiyotik takviyesi yapacağım. Eğer halsizleşir ve ishali devam ederse o zaman ercefurly kullanmaya başlayacağım. Teşekkürler.
Sezgin Güler Merhaba, Konu uzun olduğu için başından sonuna okuma şansınız olmadı sanırım. Veterinere götürdüm ( Resimlerini gösterdim)
Şuan da tedavisi devam etmekte, Bu akşam tekrar dan veteriner ile görüşeceğim. Gün gün her akşam gidip bilgi aldım kendisinden zaten.
Daha önce den tavsiye üzerine hamster talaşı kullanıyordum. Bu olay dan sonra Çam talaşına geçtim ve aynı yuvalık dan 1 adet daha satın aldım. Her gün Komple yuvalığı yenisi ile değiştiriyorum. Sirkeli su ile temizliyorum bütün mazemelerini yeniliyorum. Şuan da bit ile ilgili bir sorunum yok allaha şükür.
Hergun yuvaligi degisturmek kusunuzu strese sokabilir onun yerin tek takim icin bir tane pvc yuvalik ve 2 tane plastik folluk alin yuvaligin tabanina bit tozu dokersiniz az miktarda folluk icine de misir granulu cam talasi kedi kumu koyabilir ve her gun folluk degisini yapabilirsibiz boylece yuvalik degisturmek zorunda kalmazsiniz
Sirkeli su yerine dezenfektan olarak Virkon S tavsiye ederim. Parazit için chrysamed vet kullanabilirsiniz. Kuşlara temas etmesinde, aşırı olmamak kaydıyla, herhangi bir sakınca yokturEdit: Etiketleme yapınca sunucu hatası veriyor site. O yüzden etiketleme yapamadım.
Süleyman YERLİ
Hayvansever03
Arkadaşlar yorgunlukla veterinerin verdiği probiyotiği ilaç diye yazmışım. Probiyotik olduğunun farkındayım İlgi alakanıza vakit ayırıp yardımcı olmaya çalışmanıza da tekrar dan teşekkür ediyorum.
Süleyman YERLİ Destekleriniz için teşekkür ederim. Şuan da sadece Sera Diropur adlı ishal ilacını kullanıyorum. Düzelme mevcut, Ben de kuşun ağır bir ishal olduğunu düşünmüyorum. Hareketleri hali keyfi yerin de çoğu zaman. Yarın da Elektrolit takviyesi ve probiyotik takviyesi yapacağım. Eğer halsizleşir ve ishali devam ederse o zaman ercefurly kullanmaya başlayacağım. Teşekkürler.
Sezgin Güler Merhaba, Konu uzun olduğu için başından sonuna okuma şansınız olmadı sanırım. Veterinere götürdüm ( Resimlerini gösterdim)
Şuan da tedavisi devam etmekte, Bu akşam tekrar dan veteriner ile görüşeceğim. Gün gün her akşam gidip bilgi aldım kendisinden zaten.
Daha önce den tavsiye üzerine hamster talaşı kullanıyordum. Bu olay dan sonra Çam talaşına geçtim ve aynı yuvalık dan 1 adet daha satın aldım. Her gün Komple yuvalığı yenisi ile değiştiriyorum. Sirkeli su ile temizliyorum bütün mazemelerini yeniliyorum. Şuan da bit ile ilgili bir sorunum yok allaha şükür.
Sirkeli su yerine dezenfektan olarak Virkon S tavsiye ederim. Parazit için chrysamed vet kullanabilirsiniz. Kuşlara temas etmesinde, aşırı olmamak kaydıyla, herhangi bir sakınca yoktur
Kendim denemediğim ürünleri kesinlikle tavsiye etmem. Virkon S, haftada iki defa olmak üzere yaklaşık 2 yıldır kullandigim bir ürün ve kullanmaya başladıktan sonra hicbir hastalık yaşamadık çok şükürHocam bu son olaylar dan sonra ilaçlar konusun da çok temkinliyim. Bir daha böyle bir şeyi ne ben ne kızım kaldıramaz.
Mümkün olduğu kadar bir şey kullanmak istemiyorum. Şimdilik Elma sirkesi ile devam edeceğim. Yetersiz kalır ise diğer ürünleri denerim. Çok teşekkürler.
Bu arada dün akşam ve sabah çektiğim resimleri de paylaşıyorum. Akşam pansuman yapınca gözünün etrafın da ki tuyler ıslandığı icin hasar çok belli oluyordu. Sabah pansuman yaparken gözünü pek ıslatmadık kızarıklık duruyor mu tam göremedim görünüş olarak daha iyi gibi geldi bana. İnsallah bir hasar kalmamıştır.
Kendim denemediğim ürünleri kesinlikle tavsiye etmem. Virkon S, haftada iki defa olmak üzere yaklaşık 2 yıldır kullandigim bir ürün ve kullanmaya başladıktan sonra hicbir hastalık yaşamadık çok şükür
Bence çarpık bacak değil daha net fotoğraf yüklerseniz bir daha bakalımDostlar merhaba.
Yavruların daha doğrusu bu en büyük yavrum 14 günlük. Ayağın da herhangi bir sorun yok değil mi ? Çarpık bacak gibi. Daha önce bir yakınımın yavrusu çarpık bacak oldu çok korkuyorum o yüzden. Bunlar 2 gün önceki fotolar akşam güncel fotoğrafları göndereceğim. Folluklari büyük ve ortası boşluk ama 6 tane yavru olduğu icin ne kadar etkilidir bilemiyorum. Bana ayakları fazla ayrık gibi geliyor follukdayken. Ayrıca nette izlediğim kuşlar neredeyse yürüyor benimkisi ayakta zor duruyor gibi. Bu akşam video de çekeceğim durumu göstermek için.
Eğer Allah Korusun çarpık bacak ise 14 -15 günlük yavru da ayak kelepçesi işe yarar mı ?
Edit: Facebook da tunca Gecü ile görüştüm resimleri gösterdim. Maalesef çarpık bacak olduğunu belirti. Çok üzüldüm. Kuşlarımı gözüm den sakınmama rağmen olabilecek bütün sorunlar beni buluyor nasıl oluyorsa. Kelepçe sipariş edeceğim inşallah kurtarabilirim.
Edit: kullandığım folluk;
![]()
Bence çarpık bacak değil daha net fotoğraf yüklerseniz bir daha bakalım
Suda sirke, vitamin, ilaç hepsi karışık değildi di mi? Olmamalı çünkü. Bence bir gün dinlendirebilirsiniz.