Mustafa bayrak
Paylaşımcı Üye
Dal darı yeterli olacaktır.Ballı kraker kimyasal zararlı.
Tamamdır teşekkür ederim dostum sen çok bilgili bir uyesin bütün forumlarımlarinda yardımcı oldun sonsuz minnetarimDal darı yeterli olacaktır.Ballı kraker kimyasal zararlı.
Tesekkür ederim buradaki arkadaşların tecrübesinden birşeyler öğrenip yardımcı olabiliyorsak ne mutluTamamdır teşekkür ederim dostum sen çok bilgili bir uyesin bütün forumlarımlarinda yardımcı oldun sonsuz minnetarim
Kıyamam çok tatlı geçmiş olsun ayağında çok önemli bir problem var gibi durmuyor aksama vs. Yoksa ama gaga durumunda bence bir problem var olması gerekenden daha uzun duruyor bence bir veterinere danışınMerhaba kafes düzeni nasıl sizce birde hasta olabilirmi ayağınu çarpmıştı burnuda kurumus gibi bilemedim ya önlem almak istiyorum da
Sol yemlik kus kumu var ama anason kokuyo rakı gibi oda normalmi bilemedim sağda yem var kafes dibine granül koydum bide
Arka ayak tırnağı yok bugun fark ettim ikisindede neden olabilir zararlımı buKıyamam çok tatlı geçmiş olsun ayağında çok önemli bir problem var gibi durmuyor aksama vs. Yoksa ama gaga durumunda bence bir problem var olması gerekenden daha uzun duruyor bence bir veterinere danışın
Düşmüş olabilir darbeye bağlı ama kesinlikle gagası normal değil gaga büyümüş veteriner müdahale edecektir ihmal etmeyin lütfen gagaları onlar için hayati önem taşıyorArka ayak tırnağı yok bugun fark ettim ikisindede neden olabilir zararlımı bu
Düşmüş olabilir darbeye bağlı ama kesinlikle gagası normal değil gaga büyümüş veteriner müdahale edecektir ihmal etmeyin lütfen gagaları onlar için hayati önem taşıyor