Serenlimon
Meraklı Üye
Arkadaşlar bakar misiniz resimde çekmeye çalıştım ama kuşumun bi kanadı diğerine göre daha mi düşük ayrıca hep titriyor tek kanadı .
Kanat telekleri ne demek ? Uçmasında sorun yok ama çok uçmuyor bi iki kere yere düşmüştü evi tanımaya çalışırken ama sert düşmemişti ne yapabilirim nasıl iyileşirkuşunuzun sol kanadı düşük gibi görünüyor uçması nasıl bir yere mi çarptı ve en önemlisin kanat teleklerinde eksiklik var mı??
kanatlarındaki büyük tüylerde eksiklik olursa da bu şekilde durabilirlerKanat telekleri ne demek ? Uçmasında sorun yok ama çok uçmuyor bi iki kere yere düşmüştü evi tanımaya çalışırken ama sert düşmemişti ne yapabilirim nasıl iyileşir
Nasıl tedavi edebilirim bulunduğum ilçede iyi bir veteriner yokkanatlarındaki büyük tüylerde eksiklik olursa da bu şekilde durabilirler
Hangi vitamini önerirsiniz peki ?Siz tedavi edemezsiniz eğer eksi,klik varsa kendiliğinden uzar zaten
Ben vitamin kullanmıyorum bu nedenle bir yanlış yönlendirme yapmak istemem önceden depomin evit e ve s vardı mevcut elimde duruyorHangi vitamini önerirsiniz peki ?
Peki teşekkürlerBen vitamin kullanmıyorum bu nedenle bir yanlış yönlendirme yapmak istemem önceden depomin evit e ve s vardı mevcut elimde duruyor