F
fatih
Guest
muhabbet kuşumun kanadında böyle birşey çıktı nedir ne yapmam gerekli lütfen yardım edin
yag bezesi dicem ama cok ilginc bir anda mı oldu ne kadar srede gelişti
onudan düşünüyorum ama internette okuduklarım korkutuyor çoğu ölür dayanamaz diyorbence veterinere götürün acilen çünki çok şişmiş intahap olabiliruçmasını engellemeden önce bence götürrün yazık damarları belli oluyor
onudan düşünüyorum ama internette okuduklarım korkutuyor çoğu ölür dayanamaz diyor
Öncelikle geçmiş olsun.Zaman kaybetmeden en yakın veterinere götürün.En yakın zamanda iyileşmesi dileğimle.
bu sekilde daha kötü ama acı çekmesindense şansınızı deneyin derim ben bu şişlik yüüznden uçamayabilir kanadı nasıl sızlıyodur onun şimdi kıyamam ya
kanat cırpması az olan kuşlarda oldugunu duymustum ur öldürmez süründürür güvercınde daha sık görülür sigara ateşi ile yakılır ama en garanti veteriner
Büyük geçmiş olsun. Ur sanırım. Veterinerden başkasının yardım tekliflerini kabul etmeyin. Keser tentürdiyot dökeriz bişeyi kalmaz gibi tekliflerle gelenler çıkacaktır.
bizleri bu konudan haberdar eder misin çok geçmiş olsun güzel haberlerinizi bekliyorum
Tabiki sekiz gün sonra kesinleşir ama ben arada durumunu belirtirim