E emrekbra Guest 10 Ocak 2014 #1 [YOUTUBE]muhabbet kuşumun neyi var? - YouTube[/YOUTUBE] http://www.youtube.com/watch?v=W-NKHLIBOxA&feature=youtu.be
[YOUTUBE]muhabbet kuşumun neyi var? - YouTube[/YOUTUBE] http://www.youtube.com/watch?v=W-NKHLIBOxA&feature=youtu.be
Kadir SEZGİN Paylaşımcı Üye Katılım 8 Haz 2013 Mesajlar 732 Tepkime puanı 13 10 Ocak 2014 #2 valla ben bir şey göremedim, gayet iyi gibi
S Seda Kurşunlu Çal Guest 10 Ocak 2014 #3 hiç bir şeyi yok. normal. sağlıklı görünüyor tüylerini temizliyor. bunlar kuşların normal davranışlarıdır. siz nesini garip buldunuz? cinsiyeti erkek.
hiç bir şeyi yok. normal. sağlıklı görünüyor tüylerini temizliyor. bunlar kuşların normal davranışlarıdır. siz nesini garip buldunuz? cinsiyeti erkek.
Aytekin DOĞAN Emektar Üye Katılım 21 Şub 2013 Mesajlar 1,125 Tepkime puanı 2 10 Ocak 2014 #4 çok güzel rengi var dışkısı normal ise belki yapısı gereği durgun sakin bir kuştur.
ERKİN AK Paylaşımcı Üye Katılım 30 Kas 2013 Mesajlar 796 Tepkime puanı 8 10 Ocak 2014 #5 gayet güzel bir şekilde kenidine bakım yapıyor
VEYSEL BAŞTÜRK Yeni Üye Katılım 21 Ara 2013 Mesajlar 100 Tepkime puanı 3 10 Ocak 2014 #6 bence de sıkıntı yok günlük bakımını yapıyor
Mehmet ÖZEL Onursal Üye Katılım 29 Ara 2013 Mesajlar 2,006 Tepkime puanı 0 10 Ocak 2014 #7 hiç bir sorunu yok, kaşınması normal.
K kartall82 Guest 10 Ocak 2014 #8 kuşunuz gayet sağlıklı maşallah rengide güzel genelde uyuklama öncesi bu tür harekletler yaparlar merak etmeyin
kuşunuz gayet sağlıklı maşallah rengide güzel genelde uyuklama öncesi bu tür harekletler yaparlar merak etmeyin
E emrekbra Guest 10 Ocak 2014 #9 teşekkürler Tugay GÖKÇE' Alıntı: kuşunuz gayet sağlıklı maşallah rengide güzel genelde uyuklama öncesi bu tür harekletler yaparlar merak etmeyin Genişletmek için tıkla ... herkes adına teşekkür ediyorum...
teşekkürler Tugay GÖKÇE' Alıntı: kuşunuz gayet sağlıklı maşallah rengide güzel genelde uyuklama öncesi bu tür harekletler yaparlar merak etmeyin Genişletmek için tıkla ... herkes adına teşekkür ediyorum...