Bu ilacin adi var mi yoksa gecen dediniz ilaci mi alayim flagy mii vereyimAnladım sizi. Siz veterinerden enroflaksasin etken maddeli bir ilaç alın. Yarım suluğa 4 damla kadar katarak verin.
Bu ilacin adi var mi yoksa gecen dediniz ilaci mi alayim flagy mii vereyimAnladım sizi. Siz veterinerden enroflaksasin etken maddeli bir ilaç alın. Yarım suluğa 4 damla kadar katarak verin.
Enrocure olabilir, baytril %2.5 olabilir. Hangisini kolay bulursanız artık.Bu ilacin adi var mi yoksa gecen dediniz ilaci mi alayim flagy mii vereyim
flagy buldum onu kullansamEnrocure olabilir, baytril %2.5 olabilir. Hangisini kolay bulursanız artık.
https://streamable.com/fzl0v2 gagasını her yere sürüyor ve sesli şekilde sürekli hapsiriyorVideoları kaldırmışsınız bir video atın
solunumdaki sıkıntıları Flagyle çözmez. Bakın eğer iyot kullanmadıysanız mutlaka deneyin. İşe yarama ihtimali var çünkü. iyileşen kuş hikayeleri konusunu inceleyin. Eğer önerdiğim dozda 2 gün kullandıysanız o zaman dediğim gibi doksisiklin, enrofloksasin, eritromisin etken maddelerinden birini alıp kullanın. Eczaneden agumentin vb solunum yolu antibiyotiklerinden de alabilirsiniz hangisine kolay ulaşacaksanız artıkhttps://streamable.com/fzl0v2 gagasını her yere sürüyor ve sesli şekilde sürekli hapsiriyor
merhaba, daha önce veterinere götürdünüz mü?https://streamable.com/fzl0v2 gagasını her yere sürüyor ve sesli şekilde sürekli hapsiriyor
Evet sadece antibiyotik verdi ama fayda etmedimerhaba, daha önce veterinere götürdünüz mü?
Iyot siparisi ettim o gelene kadar doksisikilin kullanacagimsolunumdaki sıkıntıları Flagyle çözmez. Bakın eğer iyot kullanmadıysanız mutlaka deneyin. İşe yarama ihtimali var çünkü. iyileşen kuş hikayeleri konusunu inceleyin. Eğer önerdiğim dozda 2 gün kullandıysanız o zaman dediğim gibi doksisiklin, enrofloksasin, eritromisin etken maddelerinden birini alıp kullanın. Eczaneden agumentin vb solunum yolu antibiyotiklerinden de alabilirsiniz hangisine kolay ulaşacaksanız artık![]()
Doksisiline başladıysanız mutlaka iyot gelene kadar devam edin. Başlamadıysanız hiç başlamayın. Önce iyot.Iyot siparisi ettim o gelene kadar doksisikilin kullanacagim
başlamıştım ama içmedi aldım önce iyot vereyim gelene kadar normal vitamin veriyorumDoksisiline başladıysanız mutlaka iyot gelene kadar devam edin. Başlamadıysanız hiç başlamayın. Önce iyot.
Bir yudum bile içmişse devam edin ama. İçmemişse bir an önce iyot başlayın. Öncesinde 3-4 saat susuz kalsın amabaşlamıştım ama içmedi aldım önce iyot vereyim gelene kadar normal vitamin veriyorum
ne zamandan beri bu şekilde sesler çıkarıyor?Evet sadece antibiyotik verdi ama fayda etmedi
1 yıldır hasta bu sesleri ise 1 2 haftalıkne zamandan beri bu şekilde sesler çıkarıyor?
iyot verdim ama bu ağızından geleni sıvı iyot eksikliğindendirmi kiBir yudum bile içmişse devam edin ama. İçmemişse bir an önce iyot başlayın. Öncesinde 3-4 saat susuz kalsın ama
İyot başladınız mı ?1 yıldır hasta bu sesleri ise 1 2 haftalık
Bugun iyot damlattim suyuna ve giritli kus kumu verdim kumdan yiyince agzindan sivi geldi normalde o siviyi gagasinda geveleyip yutardi ama bugun disa atti sivi sari renginde kokusuz baloncuklu gibiNe zaman verdiniz ?
Bu agizdan gelen sivi ile iyot eksikligi bilmiyorum trifllucan kullanmistik daha once sividan ama gecirmediBugun iyot damlattim suyuna ve giritli kus kumu verdim kumdan yiyince agzindan sivi geldi normalde o siviyi gagasinda geveleyip yutardi ama bugun disa atti sivi sari renginde kokusuz baloncuklu gibi