Kuşumun neyi var?

Doubleyy

Yeni Üye
Arkadaşlar selam
2 gündür kuşum kabarık ve dışkısı da beyaz sulu. Yemek yiyor fakat halsiz. Evde ne yapabilirim? Tüye girmiş olabilir mi? 2 gün önce çok iyiydi baya uçup oyun oynuyordu. Ceryanda kalma ihtimali de yok kalorifer hep açık . Bi anda halsizleşti

Açlık dışkısı yapmış. Kuşunuzda hangi belirtiler var detaylı bilgilendirme yaparsanız anlamaya çalışırız.
Öğürme, kusma,ağız içinde ya da dışkılarda kötü koku,ağız içinde damakta beyaz veya sarı lezyonlar,kursağın balon gibi şişmesi,eklemsel sıkıntılar ayak tutmaması vb gibi durumlar var mı?

Açlık dışkısı yapmış. Kuşunuzda hangi belirtiler var detaylı bilgilendirme yaparsanız anlamaya çalışırız.
Öğürme, kusma,ağız içinde ya da dışkılarda kötü koku,ağız içinde damakta beyaz veya sarı lezyonlar,kursağın balon gibi şişmesi,eklemsel sıkıntılar ayak tutmaması vb gibi durumlar var mı?
Selamlar
Öncelikle teşekkürler yanıtınız için
saydıklarınız gibi sıkıntıkarı yok allaha şükür. İştahı yine nasıl diye yem uzattım onu da yiyor. Suyunu içiyor fakat bir-iki hareket sonrası tekrar kabararak uyku moduna geçiyor. Bugün bir tık daha düne gçre hareketli gibi. Yine uyku moduna geçiyor fakat bol gaga gıcırtması ile birlikte. Ben mi çok paranoyak oldum bilmiyorum ama normalde hareketli bir kuş ve iki gündür dışarı bile çıkmadı normalde kafese girmez. Sürekli şişik uyuyor
Bir videosunu çektim şu şekilde;

Geri