Kuşumun poposundq dışkı vardi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zerenymn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zerenymn

Meraklı Üye
Ama dışkı sıvı veya leke halinde degildi katı kurumuş Bi dışkı poposuna yapışmış gibiydi tüyleri çok diye mi bilmiyorum ama poposundakı tüylerden Bi kaç parça dışkı buldum

Bu resimde nokta gibi göründüğüne bakmayın parmağımla Bi baktım Bi kaç kucuk parça buldum
İlk fark ettiğimde uzun Bi dışkı tuyune yapışmış sallanıyorum çok bakamadım ne olduğuna hem çok tüy vardi hemde korktu bisey olur mu

Hocam kuşun popo tüylerini görüp nasıl bir teşhis koymamızı bekliyorsunuz ? Hastalık belirtilerini bi anlatın kabarma halsizlik var mı ? Dışkı resmi ve kuşun 20 sn lik tünekte ve uyku mıdunda değilken bir videosunu paylaşın.

Hocam kuşun popo tüylerini görüp nasıl bir teşhis koymamızı bekliyorsunuz ? Hastalık belirtilerini bi anlatın kabarma halsizlik var mı ? Dışkı resmi ve kuşun 20 sn lik tünekte ve uyku mıdunda değilken bir videosunu paylaşın.
Hiçbir haksızlığı yok oldukça iştahlı da Bi tık fazla kilosu var durgun Bi kuş ama sürekli uçurmaya dikkat ediyorum şuan uyudular için videoyu atamam sabah atarim hocam popo tüylerini görmenize kastim hiç Bi sorunu yok ama poposundaki tüyler çok yoğun yoğun yüzden yapışmış olabilir mi diye bi düşüncem vardi o yüzden atmıştım

Geri