Kuşumun tiki var surekli yapiyor

Aslında her ihtimale karşı mikostatin kullanılabilir bu kuş için. Mantar mide bulantısı yapıyor da olabilir. Ama diğer dediklerim de geçerli. Eczaneden mikostatin şurup alın. Suluğu yarım doldurup 6 damla katarak verin. Duruma göre 5-7 gün kullanacaksınız.

Aslında her ihtimale karşı mikostatin kullanılabilir bu kuş için. Mantar mide bulantısı yapıyor da olabilir. Ama diğer dediklerim de geçerli. Eczaneden mikostatin şurup alın. Suluğu yarım doldurup 6 damla katarak verin. Duruma göre 5-7 gün kullanacaksınız.
Mikostatinin faydası nedir. En yakın zamanda ilacı alıp dediğiniz gibi uygulayacağım

Mikostatinin faydası nedir. En yakın zamanda ilacı alıp dediğiniz gibi uygulayacağım
Mantar ilacıdır. Her ihtimale karşı kullanın yan etkisi az olan bir ilaçtır zaten. O ihtimali en başta eleyelim ki mantar varsa eğer ilerlememiş olsun.

Nörolojik sıkıntı olabilir. Kanatlı veya egzotik hayvan veterinerine muayene ettirmenizi öneririm. Yaptığı şey normal değil.

Kulak enfeksiyonu olabilir. Banyo yaptırıyor muydunuz kulağına su kaçtı mı? Kulak içinde bir şeyler var mı kızarıklık falan?

Bu hareketi sürekli yaptığında dikkatini dağıtmak için parmağımı şiklattim . Götürdüğün veterinerler tahlil yapmadılar dışkısı normaldi

Kulak enfeksiyonu olabilir. Banyo yaptırıyor muydunuz kulağına su kaçtı mı? Kulak içinde bir şeyler var mı kızarıklık falan?
Banyo yapmadı suyu sevmiyor zorlamakda istemiyorum yemligin başına geçince yapıyor kafesin icine girip yapiyor. Kafes dışında pek yapmiyor

Salmonelladan da şüpheleniyorum ama bu kadar uzun süre sürer mi bilemiyorum.. Nörolojik veya kulak iltihabı olması da ihtimal dahilinde. Veterinere de götürmüşsünüz ama sonuç alamamışsınız.

10 gün kadar bol bol uçurun sonra gelişmeleri yazın. Ayrıca oilmix-s alın kilo vermesine yardımcı olur. Probiyotik 2 günde bir verin.
İlacı aldım 2 gündür kullanıyorum tuy dökme dönemine girdi hep yorgun görünüyor bu ilacın bu süreçte bi zararı olurmu bide kumunu da kaldirmiştim ilaç kullandığı için başka ne yapabilirim

2 gündür kullanıyorum kac saatte bi değiştirmem[yenilemem] gerek ilaçlı suyunu

Antibiyotik kullanırken kalsiyum verilmez dolayısıyla da kum verilmez. Ama sizin tedavi mantar tedavisi olduğu için vermenizde sakınca yoktur.

Geri