Kuşumun yardıma ihtiyacı var :(

e_karabag

Yeni Üye
Merhabalar öncelikler. Kuşumun cinsiyetini ve yaşını bilmiyorum ama bir yıldan fazla bizimle ve onun için endişeliyim. 2 haftadan fazladır bazen çok siyah dışkılıyor bazende full su sümük gibi dışkılıyor. Sürekli halsiz uçamıyor, düşüyor. Normalde çok hareketli bir kuştu, şimdilerde tüm gün uyuyor. Ayaklarının rengi gagasının rengi değişti bi soldu gibi geliyor. İngilterede yaşadığım için veterinere götürmek gibi bir şansım maalesef yok. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler…
Fotoğraf için : https://www.ilovepdf.com/tr/downloa...3gx3r9b4bp6s662346k9y8dx0m6cqdxb0j1qg1/1-c-fr

Hızlıca veterinerden Tetramezhatine bulamazsanız sulphamezhatine alıp tedaviye başlayın. Toz için yarım suluğa mercimek ranesi kadar veya 6 damla. Probiyotik yoksa edinin..

İngiltere 'de veteriner yok mu? Egzotik hayvan kliniği varsa götürün.

Hızlıca veterinerden Tetramezhatine bulamazsanız sulphamezhatine alıp tedaviye başlayın. Toz için yarım suluğa mercimek ranesi kadar veya 6 damla. Probiyotik yoksa edinin..
Yazdığınız ilaçlar maalesef ulaşabileceğim şeyler değil, probiyotik edindim beş gündür kullanıyorum.

Geri