V Vto Guest 29 Ara 2013 #1 Bugün kuşları petshopa götürdüm kuşçu bir tanesinin gagasının ucunu kesti ama çok kanadı yaa gaga kesme doğru mu sizce? bilgisi olan varmı
Bugün kuşları petshopa götürdüm kuşçu bir tanesinin gagasının ucunu kesti ama çok kanadı yaa gaga kesme doğru mu sizce? bilgisi olan varmı
Yeliz KOCAGÜN Paylaşımcı Üye Katılım 11 Eyl 2013 Mesajlar 622 Tepkime puanı 0 29 Ara 2013 #2 Anormal bir durum olmadığı sürece kuşların gagaları ve tırnakları kesilmez
Mehmet Nuri Alkayış Emektar Üye Katılım 14 Tem 2013 Mesajlar 1,142 Tepkime puanı 1 29 Ara 2013 #3 gaga yem yiyemeyeceği kadar uzar ise tırnaklar gibi kesilir ama kanadıysa çok kesmiş demektir petshop çulardan nefret ederim
gaga yem yiyemeyeceği kadar uzar ise tırnaklar gibi kesilir ama kanadıysa çok kesmiş demektir petshop çulardan nefret ederim
Mehmet Nuri Alkayış Emektar Üye Katılım 14 Tem 2013 Mesajlar 1,142 Tepkime puanı 1 29 Ara 2013 #5 Vto' Alıntı: Evet yaa içim cızz etti kanayacağını bilsem kestirmezdim Genişletmek için tıkla ... gaga taşı veya kalamar kemigini kuşunun düzenli şekilde yiyolarsa gagada problem olacagını sanmam
Vto' Alıntı: Evet yaa içim cızz etti kanayacağını bilsem kestirmezdim Genişletmek için tıkla ... gaga taşı veya kalamar kemigini kuşunun düzenli şekilde yiyolarsa gagada problem olacagını sanmam