Gunesfidan
Meraklı Üye
Selçuk hocam günaydın bugunku pamuğun dışkı fotoğraf ve videosunu paylasiyorumYo yo kötü düşünmeyin. Nüksetmemiştir. Bir miktar şişlik normaldir.

Selçuk hocam günaydın bugunku pamuğun dışkı fotoğraf ve videosunu paylasiyorumYo yo kötü düşünmeyin. Nüksetmemiştir. Bir miktar şişlik normaldir.
Selçuk hocamDışkısı normal. Kendisi de hasta gibi durmuyor. Atlatacak gibi. Şişlik de farketmedim.
Evet evet biliyorum siz demistiniz ve dediginiz cikti şükürGözünüz aydın. Ben demiştim...
İnşallah hocam birde kilo alirsa daha iyi olacak Allah'ın izni ile.Keyfi bayağı yerine gelmiş gibi. Umarım çok daha iyi olacak.
Kendir ve keten tohumu yesin günde 1 çay kaşığı keten 2-3 çay kaşığı kendir yesin. Probiyotiğini ihmal etmeyin hemen her gün probiyotik verin.İnşallah hocam birde kilo alirsa daha iyi olacak Allah'ın izni ile.
Tamam hocamKendir ve keten tohumu yesin günde 1 çay kaşığı keten 2-3 çay kaşığı kendir yesin. Probiyotiğini ihmal etmeyin hemen her gün probiyotik verin.
Nüksekme ihtimali var tabi ama ihtimal düşük. Nasıl beslediğinizi yazın hangi probiyotiği ne sıklıkta kullanıyorsunuz ?@Selçuk YÜKSEL hocam iyi aksamlar pamuk ameliyat tan sonra cok iyi oldu hamdolsun yeni tertemiz tüyleri geldi ve uzerinden 3 ay gecti. Fakat bir iki gundur diskisi poposuna yapismaya baslamis . Bazen normal yapiyor bazen yapışıyor. Saniririm hastaligi yeniden nuksediyor olabilir mi .? Cunku tümör cikmaya yakin böyle olmuştu
Sebze meyve veriyorim haftada iki gun ihmal etmiyorum ve probiyotik onuda haftada bir kez suyuna koyuyorum. Annem yumurta mamasi vermis ben yokken ondan kaynakli olabilir mi bilemiyorum birde acayip kilo almisNüksekme ihtimali var tabi ama ihtimal düşük. Nasıl beslediğinizi yazın hangi probiyotiği ne sıklıkta kullanıyorsunuz ?
Diazyem 256 . Tamam Selçuk hocam yarindan itibaren basliyorumKilo almasına izin vermeyin kullandığınız probiyotik hangisi ? Bir süre her gün probiyotik verin
Arkadaşlar merhaba muhabbet kuşum 1. yumurtasını biraz zor da olsa bizim yardımımızla çıkarmayı başardı fakat ikinci yumurta 4 gün sonra çok zor çıktı yumurtayı çıkardıktan sonra kurşun doğum kesesi veya anüsü diyelim dışarıda kaldı şimdilik batikon ve teramisin sürüyoruz çok hafif içeriye doğru bastırıyoruz fakat öyle kaldı kuş haliyle yorgun ve bitkin yumurtalarının yanına da girmiyor yardımcı olabilir misiniz ne yapabiliriz bir yerde yaşadığımız için anlayan veteriner de yok teşekkürler
Teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım kuşçuya gittim kuş üreten bir arkadaş onun tavsiyesiyle zeytinyağı sürüp hafif baskıyla içeri ittin şimdi daha rahat görünüyor takip ediyorum sağ olunMerhaba,kuşçuya götürün biliyorlarsq onlardan destek alınız. Veya egzotik hayvan veterineri varsa orası da olur. Kloak dışarı çıkabiliyor dediğiniz gibi,ama içeri geri sokulması gerekiyor steril şekilde. Aksi takdirde enfeksiyon kapabilir ve ölümcül olabilir. Müdahale şart yani.
Rica ederim. Ama siz birkaç gün yine de kontrol edin popo kısmını.Teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım kuşçuya gittim kuş üreten bir arkadaş onun tavsiyesiyle zeytinyağı sürüp hafif baskıyla içeri ittin şimdi daha rahat görünüyor takip ediyorum sağ olun
Teşekkürler iyi akşamlarRica ederim. Ama siz birkaç gün yine de kontrol edin popo kısmını.