ben kızıma ödülü kendi kendime verdim bileArkadaşlar kuşlarınızla ilgili bir güzellik yarışması yapmayı düşünüyoruzYarışma yem hediyeli olucak. Yapalımmı ne dersiniz?
Arkadaşlar kuşlarınızla ilgili bir güzellik yarışması yapmayı düşünüyoruzYarışma yem hediyeli olucak. Yapalımmı ne dersiniz?
ben kızıma ödülü kendi kendime verdim bileerkek kuşlar için yapın en yakışıklı kuşu kızıma alıyım
![]()
yapalım tabii çok güzel olur ancak sadece muhabbet kuşları arasında olucaksa muhabbetim yok. son muhabbetimden sonra başka muhabbet almıcam daha.. şuan iki hint bülbülüm. iki de sevda papağanı var. bunlardan biriyle katılabilirsem katılıyım
Kız dediğin biraz etli butlu olurSenin kızın önce göbeğini eritsin![]()
![]()
Ooo seninkiler de cok guzelmis masallah. Gönlüm de hep bunlarda valla bidaha kuş almam kızıma bir şey olursa diyorum ama.. ilk kusumu alirken cennet papagani istedim bana dediler ki önce muhabbet bak kısmet olmadı hiç.heeyt yem için yarışacaklar şimdiden yemin kokusunu alınca çıktı podyuma. hay bakalım kapın da gelin yeminizi.. versele laga istiyolar
Ekli dosyayı görüntüle 41301
Ooo seninkiler de cok guzelmis masallah. Gönlüm de hep bunlarda valla bidaha kuş almam kızıma bir şey olursa diyorum ama.. ilk kusumu alirken cennet papagani istedim bana dediler ki önce muhabbet bak kısmet olmadı hiç.