Miss. Astronout
Yeni Üye
bugün kuşuma küçük renkli bir top aldım görünce o kadar mutlu oldu ki hiç susmadı, gagasını hafifçe topa vuruyo tüylerini kabartıyo sonrada topla konuşuyo

tavsiye ederim. 

bende aldım ama korktular kediye kafa tutan kuşun toptan korkacağı tuttu![]()
![]()
yani kuşum daha yaşına girmedi bende sizin dediğiniz gibi bana alışsın diye topu omzuma koyuyorum omzumda oynuyor ara sıra yanağıma kafasını sürüyor tabi siz daha iyi bilirsiniz ama şimdilik bir sıkıntımız yok. olmaz da inşallahEğer kuşunhzun size bağlı kalmasını istiyorsanız, aranızdaki bağ güçlenene kadar oyuncak, özellikle de top, zil vb, kesinlikle kafesinizde bulundurmayın. Kendi başına ise, oyuncakla arkadaş olur, size ilgisini kaybetmeye başlar. Çiftse, birbirleriyle ilgilenmek yerine oyuncaklarla ilgilenmeye başlayabilir, hatta oyuncak için kanlı kavgalar yapabilirler.
Estağfurullah, iyi bilmek değil, tecrübelerime dayanarak söyledim. Dediğim gibi kuşunuz size bağlanmış ise sıkıntı olmaz ancak bazen oyuncağını paylaşmak istemeyip sahibini ısırmaya çalışan kuşlar da oluyor. Eğer sıkıntı yoksa topla eğitim de yapabilirsiniz. İstediğiniz bir yere götürmesini sağlayabilirsiniz mesela.yani kuşum daha yaşına girmedi bende sizin dediğiniz gibi bana alışsın diye topu omzuma koyuyorum omzumda oynuyor ara sıra yanağıma kafasını sürüyor tabi siz daha iyi bilirsiniz ama şimdilik bir sıkıntımız yok. olmaz da inşallah![]()
daha 4 aylık yada daha küçük pek kestiremiyorum yinede çiftleşmek istermiki?kuş topa kur yapıyor çiftlrşmek isttiyo istersen bi eş al![]()
küçük çiftleşmez ama sevgisinden kur yapıyodurdaha 4 aylık yada daha küçük pek kestiremiyorum yinede çiftleşmek istermiki?![]()