Y
Yasin Coşkun
Guest
Daha öncedende konu açmıstım ama bi sonuca varamadım.İlk defa mama veriyorum ama hiç yemiyolar havucuda var ama hiç yaklaşmıyolar.Sağlıklı bi şekilde nasıl alıştırırım?
Benim de öğrenmek istediğim bir konu. Mamayı yeme nasıl serpeceğiz, parmakla küçük parçalar alıp üstüne mi koyacağız?
Yarın bide o şekilde denerim.ilgilendiğiniz için teşekkür ederim...çok inatcılar mamayı koyup cıkıyorum geldiğimde bir parcası bile oynamamış oluyo biraz bekledim yine yemediler bende yemlerini verdim 1 dk geçmedi saldırdılar
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Çok faydalıymış ve muhabbet kuşlarıda yiyomuş alışacaklar illaki yavrularda faydası daha fazlaymıs bende yüzden inat ediyom..hocam bu arada kullandığım malzemeleri yazayım kurumu siz karar verin....190 gr cici bebe
1 paket etimek
Azcık irmik
Yumurta kabugu
Bunları un haline getirdim kavanoza koydum her mama yapışımda iki yemek kaşığı alıyorum....
1 adet haslanmıs yumurta
Yarın havucu rendeliyip yumurtayla iyice katıştırdım sonrada yaptıgim karısimi ekleyip verdim..bi hatam var mı
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben de böyle hamurumsu bir kıvamda yaptım, demek ondan bakmadı. Unu az kullandım herhal.