Ü
Üye silindi 40452
Guest
İnşallah düzenli kullanıyorum şuan

Yani yarın biraz büyük toparlama gösterse...yani şuanki durum ilk günkü sarı kakanın yeşil sıvımsı Kakaya dönmesi .Yazık yavrucağa ya,durumu ağır.
İlaçlar etki etti mi peki?
Dışkıyı görmem lazım.Yani yarın biraz büyük toparlama gösterse...yani şuanki durum ilk günkü sarı kakanın yeşil sıvımsı Kakaya dönmesi .
Bu iyi birşey mi ?
Dışkıyı görmem lazım.
Hayır dışkı hiç iyi değil.![]()
n63klqo.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 06 Eylül 2025 tarihinde yüklenmiş olup, 3072×4080 piksel, JPG formatındadır — n63klqo . jpghizliresim.com
Neden cevap vermiyorsunuz ?İlaçları Mamasına da katıyorsunuz dimi ?
Okey işareti koyuyorum evet anlamındaNeden cevap vermiyorsunuz ?
4. Günden itibaren iyileşme belirtileri bekliyorum ben.Sizin kuşun durumu iyi değil ve takip edilmesi gerek. Lütfen buraya her gün güncel görüntü paylaşın kuşun ve dışkılarının.
İyileşme belirtisi olup olmadığını,ilacın etki edip etmemesini gözlemlememiz gerek. Eğer etki etmezse başka yola geçmek için böylece bilgimiz de olur.
Umarım iyileşir4. Günden itibaren iyileşme belirtileri bekliyorum ben.
Kötü ama eskiye nazaran iyi.![]()
Hocamında dediği gibi eskiye nazaran ilerleme var bayağı. En azından yavaştan sindirmeye başlamış yediklerini.Kötü ama eskiye nazaran iyi.
Durum stabil.Hocamında dediği gibi eskiye nazaran ilerleme var bayağı. En azından yavaştan sindirmeye başlamış yediklerini.