Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
İlaçlara devam hocam biz kesin demedikçe kesmeyin.Durum stabil.
6 güne tamamlamalımıyım triflucan ve bactrimi? Tekrar dışkı ekleyeyim mi?![]()
İlaçlara devam hocam biz kesin demedikçe kesmeyin.Durum stabil.
6 güne tamamlamalımıyım triflucan ve bactrimi? Tekrar dışkı ekleyeyim mi?![]()
Tmmİlaçlara devam hocam biz kesin demedikçe kesmeyin.
Yemler( önceden akıllı yemlik altından kalma döküldü elimi çarpınca haftada bir defa akıllı yemlik temizliyordum)
Flagyle başlayalım. Yarım suluğa 8 damla. Bu akşam ve her akşam maması aracılığıyla 1 damla yutturun. Mamayı fazla hazırlayıp ilacın bir kısmını atmış olmayın ama tam damla içmeli. Suyunda da 8 damla olsun. Yarından itibaren.Standart beş ml şırınga. Onu da dört saatte bir ama gecikme olabiliyor market boşalinca izin alıp geliyorum .onu da
Kapsül için formül yazarmisiniz teşekkürler.Flagyle başlayalım. Yarım suluğa 8 damla. Bu akşam ve her akşam maması aracılığıyla 1 damla yutturun. Mamayı fazla hazırlayıp ilacın bir kısmını atmış olmayın ama tam damla içmeli. Suyunda da 8 damla olsun. Yarından itibaren.
Sorumu neden yanıtlamadınız ?Hocam siz ilaçları nasıl verdiğinizi detaylı anlatır mısınız nedense şüphe oluyor içimde doğru uygulamadığınız yönünde.
Dört saatte bir beş on dakika gecikme olarak .Hocam siz ilaçları nasıl verdiğinizi detaylı anlatır mısınız nedense şüphe oluyor içimde doğru uygulamadığınız yönünde.
Öbür soruya cevap yazarken üstte belirdi.Sorumu neden yanıtlamadınız ?
İlaç kattığınız mamayı tamamen bitiriyor dimi ? Mamayı şırınga ile mi veriyorsunuz ?Dört saatte bir beş on dakika gecikme olarak .
Günde iki defa olacak şekilde Mamanın içine çay kaşığı ucu ile triflucan ve bactrimi ekliyorum karıştırıp elle besleme aparatı ile veriyorum .
Bunun dışında aynı anda triflucanı çalkalayarak dört saatte bir önüne veriyorum bayağı içiyor .(Biraz evde bekliyorum gozetleyerek ve önünden alıyorum)
Çalkaladığım ve günde bir defa tekrar hazırladığım triflucan içeren suluğu dört saatte bir her defasında çalkalayarak önüne koyuyorum .
İlaç kattığım mamayı tamamen bitiriyor.İlaç kattığınız mamayı tamamen bitiriyor dimi ? Mamayı şırınga ile mi veriyorsunuz ?
Flagyle'i de çay kaşığının ucuyla az katın sabah akşam mamasınaMerhaba flagly e dün gece başladım.
Şuanki diskilarda sindirilmemis yem var.
Bugün sabah yedide besledim flagly de beraber flagly sadece su ile verdim elimdeki kapsül değil tabletmiş ayarlama yapamam diye ama genelde emin olamadım.şimdide besledim.
Birazdan görsel ve video ekleyeceğim![]()