Ü
Üye silindi 40452
Guest
TamamFlavyle'yi de çay kaşığının ucuyla az katın sabah akşam mamasına

TamamFlavyle'yi de çay kaşığının ucuyla az katın sabah akşam mamasına
Teşekkürler1 tableti havanda ezip toz haline getirin,sizin için öyle daha kolaylık olur.Toz ilacın kalanını da çay bardağına koyup ağzını streçle kapatırsınız.
Biraz (çek parmağını kafamdan)durumu başladı.![]()
Yani kafasına dokunmanıza önce izin veriyordu bugün vermemeye mi başladı ?Biraz (çek parmağını kafamdan)durumu başladı.![]()
Ne zaman başladı bu durumu ?
Süper gelişme o zamanBugün başladı
hasta olmadiğı sürece kafasını gagayı cereyi elememizi sevmiyor.
Ama hasta olunca kafasını hep sevdiriyor. Hatırlarsanız özellikle gaga altlarini kaşimamizi istiyor neden diye sormuştum.
Bugün ise hasta olmadigi zamanlardaki gibi kafasını gagasını çevresini elletirmemeye başladı.
Bugün başladı
hasta olmadiğı sürece kafasını gagayı cereyi elememizi sevmiyor.
Ama hasta olunca kafasını hep sevdiriyor. Hatırlarsanız özellikle gaga altlarini kaşimamizi istiyor neden diye sormuştum.
Bugün ise hasta olmadigi zamanlardaki gibi kafasını gagasını çevresini elletirmemeye başladı.
Hiç açıklamayın hocam. Size açıklamak zor geliyorsa bana neden her seferinde bütün mesajlarınızı okumak zor gelmesin ? Bunu bir açıklar mısınız ? Neden yani ? Hiçbir karşılık beklemeden size yardım edeyim sonrada sizden fırça yiyeyim. İyi valla kebap. Sadece size yardımcı olmuyorum. Günde 10 larca kuşun tedavisine yardım ediyorum sadece bu paltformda da değil başka platformlarda da ve sadece yardımcı olmak adına. Her kuşun öyküsünü ezbere bilemem. Bilmek zorunda da değilim.konuyu her mesaj attığımda baştan mı açıklamalıyım?