Kusuyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 40452
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1 tableti havanda ezip toz haline getirin,sizin için öyle daha kolaylık olur.Toz ilacın kalanını da çay bardağına koyup ağzını streçle kapatırsınız.

Biraz (çek parmağını kafamdan)durumu başladı.🙂🌸

Tedavinin kaçıncı günü ilk günü saymadan.

Flagyle'nin 5. Günü deperlendirmek doğru olur. Bu arada tedavi öncesi ve sonrasında hal ve hareketlerinde değişiklik oldu mu ?

Ne zaman başladı bu durumu ?

Bugün başladı
hasta olmadiğı sürece kafasını gagayı cereyi elememizi sevmiyor.
Ama hasta olunca kafasını hep sevdiriyor. Hatırlarsanız özellikle gaga altlarini kaşimamizi istiyor neden diye sormuştum.
Bugün ise hasta olmadigi zamanlardaki gibi kafasını gagasını çevresini elletirmemeye başladı.
Ne zaman başladı bu durumu ?

Bugün başladı
Ama hasta olunca kafasını hep sevdiriyor. Hatırlarsanız özellikle gaga altlarini kaşimamizi istiyor neden diye sormuştum.
Bugün ise hasta olmadigi zamanlardaki gibi kafasını gagasını çevresini elletirmemeye başladı.
Süper gelişme o zaman 😀 iyileşmeye başlamış demekki.

Yem yemeye başladı hafif şişlik ve biraz geç cevap verme devam ediyor.

Hocam ilk gönderdiğiniz videoyu hatırlıyorumda o haline göre can gelmiş resmen hayvana.. Siz hafif iyileşme var diyorsunuz. Aradaki farkı gerçekten biraz olarak mı görüyorsunuz ?
Neresinde şişlik devam ediyor kursakta mı ? Dozu biraz arttırabilirsiniz kursakta şişlik varsa. Geç cevap vermeden kastınız nedir ? Hocam bizde kuşla birlikte yaşıyormuşuz gibi bilgi vermeyin biz hiçbir gelişmeyi öncesini falan bilmiyoruz.

Son düzenleme:
Evet kursakta şişlik devam ediyor.
konuyu her mesaj attığımda baştan mı açıklamalıyım?
Evet bayağı iyileşme var ama benim birazdan kastım iyileşmenin az olduğunu söylemek değildi.Biraz kendime özgü ifadelerle mi konuya giriyorum?geç cevap verme ne demektir bu bana özgü bir ifade değil mesala kuşa bir hareket yaparsın tepkiyi geç verir.
Mesala bu gelişmeyi öncesi sonrası olarak aktarmışım.sizin öncesini bildiğinizi kast etmemişim onceyi ve sonrayı açıklamışım.
Geç cevap vermeden kastım ise ben market personeliyim ve genellikle bazı günler personel olmadığı dönemlerde o marketi tek açar tek kapatırsın (ek olarak başka personel olsa da o kadar çok gelip gitmek göze batar) ...Gün içinde market kapatıp kuşun yanına gelemeyeceğime göre geç cevap vermem gayet normal.
Bundan bize ne demessiniz inşallah sorduğunuz soruyu cevapladım.

Neyseki sizin sayenizde iyileşti ve iyileşmeye devam ediyor.Bütün yardımlarınız için teşekkür ederim.
Ben durumunu eklemeye devam edeceğim.
Ve tabikide siz ve öbür forum üyelerinin yorumuda önemli 🌸

Bugün başladı

Moderatör tarafında düzenlendi:
konuyu her mesaj attığımda baştan mı açıklamalıyım?
Hiç açıklamayın hocam. Size açıklamak zor geliyorsa bana neden her seferinde bütün mesajlarınızı okumak zor gelmesin ? Bunu bir açıklar mısınız ? Neden yani ? Hiçbir karşılık beklemeden size yardım edeyim sonrada sizden fırça yiyeyim. İyi valla kebap. Sadece size yardımcı olmuyorum. Günde 10 larca kuşun tedavisine yardım ediyorum sadece bu paltformda da değil başka platformlarda da ve sadece yardımcı olmak adına. Her kuşun öyküsünü ezbere bilemem. Bilmek zorunda da değilim.

Geri