Kusuyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 40452
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet kursakta şişlik devam ediyor.
konuyu her mesaj attığımda baştan mı açıklamalıyım?
Evet bayağı iyileşme var ama benim birazdan kastım iyileşmenin az olduğunu söylemek değildi.geç cevap verme ne demektir bu bana özgü bir ifade değil mesala kuşa bir hareket yaparsın tepkiyi geç verir.
Mesala bu gelişmeyi öncesi sonrası olarak aktarmışım.sizin öncesini bildiğinizi kast etmemişim onceyi ve sonrayı açıklamışım.
Geç cevap vermeden kastım ise ben market personeliyim ve genellikle bazı günler personel olmadığı dönemlerde o marketi tek açar tek kapatırsın (ek olarak başka personel olsa da o kadar çok gelip gitmek göze batar) ...Gün içinde market kapatıp kuşun yanına gelemeyeceğime göre geç cevap vermem gayet normal.
Bundan bize ne demessiniz inşallah sorduğunuz soruyu cevapladım.

Neyseki sizin sayenizde iyileşti ve iyileşmeye devam ediyor.Bütün yardımlarınız için teşekkür ederim.
Ben durumunu eklemeye devam edeceğim.
Ve tabikide siz ve öbür forum üyelerinin yorumuda önemli 🌸
Forumda birden fazla konuyu takip ediyoruz ve karıştırabiliriz unutabiliriz, o yüzden gelişmeleri derlice yeniden yazmak daha doğru olur ☺️

geç cevap verme ne demektir bu bana özgü bir ifade değil mesala kuşa bir hareket yaparsın tepkiyi geç verir.
Hocam siz kafanızdan geçenleri biz biliyormuşuz gibi varsayıp konuşuyorsunuz. Geç cevap vermenin önceden oluo olmadığını biz nerden bilelim. Tedaviye geç cevap vermeyi de kastediyor olabilirdiniz ben sizin aklınızdakileri nerden bilebilirim.

Hiç açıklamayın hocam. Size açıklamak zor geliyorsa bana neden her seferinde bütün mesajlarınızı okumak zor gelmesin ? Bunu bir açıklar mısınız ? Neden yani ? Hiçbir karşılık beklemeden size yardım edeyim sonrada sizden fırça yiyeyim. İyi valla kebap. Sadece size yardımcı olmuyorum. Günde 10 larca kuşun tedavisine yardım ediyorum sadece bu paltformda da değil başka platformlarda da ve sadece yardımcı olmak adına. Her kuşun öyküsünü ezbere bilemem. Bilmek zorunda da değilim.
Evet doğrudur ama ben sizin her platformda yardım yaptığınızı bilemem ki.
Biliyorum burdaki konulara yardım ettiğinizi .
Acıklamak zor gelmez bana buarada ama şunu zannetiğim için sayfa başa dönüp okuduğunuzu (hmm bu konu neydi?)ve hani her platformda bilemem ve şimdi baktığımda evet forumda çok konu açiliyor.
Ki evet bu konuda haklısınız .
İfadelerim azar değildi ki tam tersi ben azar işitiyorum gibime geliyor geç cevap vermemin nedeni hani mesala zorunluluk .buradaki evdeki en yakın arkadaşımı iyileştirdiniz..

Hocam siz kafanızdan geçenleri biz biliyormuşuz gibi varsayıp konuşuyorsunuz. Geç cevap vermenin önceden oluo olmadığını biz nerden bilelim. Tedaviye geç cevap vermeyi de kastediyor olabilirdiniz ben sizin aklınızdakileri nerden bilebilirim.
Tmm bende insanlar önce öyle düşünür diye dusunmusum evet bu düşüncemi bilemezssiniz.Çünkü ben şuan dediğiniz gibi kendime özgü ifadelerle veya dediğiniz bir şekilde girmişim herseferinde konuya.(Bu yanlış bunu bilemezssiniz tabiki ) Ama açıklamayada calisiyorum.

Acıklamak zor gelmez bana buarada ama şunu zannetiğim için sayfa başa dönüp okuduğunuzu (hmm bu konu neydi?)ve hani her platformda bilemem ve şimdi baktığımda evet forumda çok konu açiliyor
Sadece bu platform olsa bile neden her seferinde 6 sayfa okumak zorunda görüyorsunuz buna gerçekten anlam veremedim. Evet kursakta şişlik var demek çok mu zor ? Neyse uzatmanın anlamı yok.

Sadece bu platform olsa bile neden her seferinde 6 sayfa okumak zorunda görüyorsunuz buna gerçekten anlam veremedim. Evet kursakta şişlik var demek çok mu zor ? Neyse uzatmanın anlamı yok.
Yani meraklı birisinizdir belki diye. Veya hani akılda kalıcıdır mantığıyla ilerlemiştim.
Yani şuanki problem iletişim bozukluğu ama neyse
Teşekkürler 🌸

Akşam kuşun güncel videosunu ve son dışkılarını paylaşın yeniden.
Kuşu biraz uzaktan çekin net görünsün vücudu.
Ve gelişmeleri de yazın. Duruma bakalım yeniden.
Olumlu gelişme varsa anlarsınız zaten. 💫
Teşekkür ederim ekleyeceğim ve gelişmeleri yazacağım.

Geri