/kimya/
Paylaşımcı Üye

Son düzenleme:
sanki kuyruk yeri gibi. kuyruk kopmus yada cikamamis gibi? kaabukmu baglamis? yumusatici krem sürebilirsin. parafin sür bi dene.
Anüs yolu tikanmis gibi hic bole bise gormedim dışkımi kabukmu o bi elle
Bence kuyruk tüylerinden biri kırılmış yada düşmüş. Dibindeki kan kuruyarak siyahlaşmış.
En uzun olan 2 tane kuyruk telegi olur onlar tammi yani 2 tane mi bir bak bakalım belki biri kırılmıştır
MOBİL CİHAZIMDAN TAPATALK KULLANILARAK GÖNDERİLDİ
Kuyruktaki uzun olan tüy adedi 2 tane olmasi gerekir 2 tane mi eger 1 tane uzun tüy varsa o kirilan tüyün kökü olabilir sanki aşağı doğruda bükülmüş gibi
teleği ? tabirini bilmiyorum ama kuyruk dibinde nasıl desem pipetten daha ince 2 kalın tüy çıkış yeri var. bunlardan biri beyaz devamında tüy var. diğeri de sorduğum siyah şey.
kuyruğu kırılmış kısmına ihtimal veriyorum artık ama bu kuş henüz yavru tüyleri yeni çıktı. kırılmış olsa illaki görürdüm gibime geliyor. öyle kendi haline bir yerlere falan da sıkışmadı![]()
Aynen dediğim gibi kuyruk teleklerinden biri kırılmış yada kopmuş. Siyahlaşan kısım dipteki kanın kurumasından dolayı oluşan siyahlık. Bence düşen tüyün yerine yenisi çıkacaktır ve yenisi çıkarken o siyahlıkta kaybolacaktır. Geçmiş olsun.
Bir yere çarpmıştır benim başımada geldi aylarca ortadan kırılan kuyrukla dolaşti tuy degisim zamaninda eskisinden daha güzel tüylendi sabırla bekle bence.