Omercan2172
Yeni Üye
Kuyruğu uzamadıkça uçamaz. Zorlamayın. Fransız tüy dökümü değilse 1 aya kuyruğu uzar. O zaman uçabilir.Nasıl verecem vitamini direk ağızdan mı yoksa suyuna mı damlatılıyor ve kaç damla internetten baktığım kadarıyla tedavisi yokmuş bu hastalığın ayrıca bu hastalığa yakalanan kuşların kanat tüylerinde de dökülme oluyormuş kuşumuzun kanatlarında bir sorun yok gibi sadece kuyrukta dökülme oluyor. Kuyruk tüylerini kontrol ettim çürük tüy kalmamış Ama yine de vitamini verecem inş tekrar uzar. Uçması da sorunlu çok az uçabiliyor ona rağmen uçunca çok yoruluyor
Tamam vitamini deneyeceğim teşekkür ederimKuyruğu uzamadıkça uçamaz. Zorlamayın. Fransız tüy dökümü değilse 1 aya kuyruğu uzar. O zaman uçabilir.
Hayvanı zorlamayın. B vitaminini suyuna ekleyinNasıl verecem vitamini direk ağızdan mı yoksa suyuna mı damlatılıyor ve kaç damla internetten baktığım kadarıyla tedavisi yokmuş bu hastalığın ayrıca bu hastalığa yakalanan kuşların kanat tüylerinde de dökülme oluyormuş kuşumuzun kanatlarında bir sorun yok gibi sadece kuyrukta dökülme oluyor. Kuyruk tüylerini kontrol ettim çürük tüy kalmamış Ama yine de vitamini verecem inş tekrar uzar. Uçması da sorunlu çok az uçabiliyor ona rağmen uçunca çok yoruluyor
Benim kuşun da öyleydi düşecek gibiydi ben çektim hayvan sanki hissetmedi bile. Siyahlık girmişse tüye ölmüştür o çekmesen bile kendisi düşerbenim kuşlarımdan birinde de aynı sorun var 2 aylık henüz bir tüyü düştü diğeri de yamuk bir şekilde duruyor o tüyü kurtarma şansım var mı yoksa kuyruğu çok kısa kalacak
Peki bu bir hastalık mı normalde omzumdan inmezdi uzaklaşmaya başladı bir de şu anda diğer tüyleri de bükülmüş halde duruyorBenim kuşun da öyleydi düşecek gibiydi ben çektim hayvan sanki hissetmedi bile. Siyahlık girmişse tüye ölmüştür o çekmesen bile kendisi düşer