Çok teşekkür ederim hadi hayırlısı o zaman. Zaman buldukça hoş sohbetinize katılmak isterim. Tahmini kaç gün sürer pekiiyumurtalara hazır ol babaaaa diyor size
sizinle aynı durumu yaşamakta olan yada kısa süre önce yaşamış birkaç arkadaş sohbet ediyoruz isterseniz buyurun
http://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/muhabbetkusu-com-tr-kiraathanesi-sohbet-serbest.62337/
Teşekkürler iyi hobileronu verdiğim linkteki konudaki arkadaşlara sorun 1 hafta içerisinde yumurta aldılar. ben henüz o aşamaya gelemedim ama eli kulağında benimkinindeşimdiden hayırlı olsun
kuyruk sallanması yumurtaya ısarettır ama sadece o yeterlı degıldır eger kanatta dusme popoda hafıf sıslık kuyrukda dusme de varsa yumurta yoldadırDişi muhabbet kuşum kuyruğunu yukarı aşağı sallamaya başladı. Erkekte bir şey yok. Acaba ne anlama geliyor kuyruk sallama
Kuyruk sallamasını bu gün farkettim. Kanatları kuyruk hizasının altına düşüyor fakat yaklaşınca toparlıyor. Popoda şişlik yok henüzkuyruk sallanması yumurtaya ısarettır ama sadece o yeterlı degıldır eger kanatta dusme popoda hafıf sıslık kuyrukda dusme de varsa yumurta yoldadır![]()
ozaman yumurta olusuyor dısınızde popo sıskınlıgı zaten yumurtlamaya 1 hafta kala belırgınlesmeye baslıor oyuzden onu cok dıkkate almayın onemlı olan kanat dusuklugu kuyruk atması ve yuvaya olan ılgıKuyruk sallamasını bu gün farkettim. Kanatları kuyruk hizasının altına düşüyor fakat yaklaşınca toparlıyor. Popoda şişlik yok henüz
Yuvaya ilgisi var çok şükür. 6 aydır dört gözle bekliyordum demek gerçekleşiyor. Hadi hayırlısı. Teşekkür ederimozaman yumurta olusuyor dısınızde popo sıskınlıgı zaten yumurtlamaya 1 hafta kala belırgınlesmeye baslıor oyuzden onu cok dıkkate almayın onemlı olan kanat dusuklugu kuyruk atması ve yuvaya olan ılgı![]()
rıcaederım cok sevındım adınıza en kısa zamanda yumurtalar gelır ınsallah tuylerı kadar omru ve yavruları olsunYuvaya ilgisi var çok şükür. 6 aydır dört gözle bekliyordum demek gerçekleşiyor. Hadi hayırlısı. Teşekkür ederim
Aminrıcaederım cok sevındım adınıza en kısa zamanda yumurtalar gelır ınsallah tuylerı kadar omru ve yavruları olsun![]()