Limon çok mutsuz 🥺

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beberuhi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anlaşılır olması adına bir video daha ekledim. Sabah suyuna antibiyotiği ekledim inşallah bir zararı olmaz https://streamable.com/za82ma
Kuşta solunum problemi var ama kilo sorunu da var görünüyor. Şişmanlık var. Kuşu elinize alıp vücudunu derisini kontrol eder misiniz sarı renkli yumuşak şişlikler yani lipom var mı diye.. Karın ve popo arasına bakın o kısma.

Eğer sesli nefes olmuşsa tedavi başlayın. Klamoks varsa oda olur. 1 tableti iyice ezin tam toz hale gelsin. Sonra çeyrek suluğa o tozun 1/8'ini katarak verin. Suluğunu şimdiden çıkarın yarın sabah ilaçlı suyu taze hazırlayıp verin. Suya kattığınız suyu iyice çalkalayın erisin suda. Diğer söylediğim ürünleri alın ama.
Hocam klamoks’u ezerek verebildiğimiz noktada augmentin 875mg/125mg film kaplı tablet versiyonu olan ürünü kuşlar için kullanmamız sanırım sakıncalı. Augmentin suda erimediği için mi yada dozajı mı çok ağır kalıyor acaba…? Bir çok farklı ilaçta tablet formları da önerdiğinizi görmeme rağmen, augmentin’de şurup versiyonunu önermişsiniz. Nedenini forumda aradım ama bulamadım. Öğrenmek için sorma ihtiyacı hissettim. 🙏🏻

Hocam klamoks’u ezerek verebildiğimiz noktada augmentin 875mg/125mg film kaplı tablet versiyonu olan ürünü kuşlar için kullanmamız sanırım sakıncalı. Augmentin suda erimediği için mi yada dozajı mı çok ağır kalıyor acaba…? Bir çok farklı ilaçta tablet formları da önerdiğinizi görmeme rağmen, augmentin’de şurup versiyonunu önermişsiniz. Nedenini forumda aradım ama bulamadım. Öğrenmek için sorma ihtiyacı hissettim. 🙏🏻
Tablet önermememin sebebi hem doz ayrlamanın zor olması hem de suda tam çözülmeyip homojen dağılmaması. Yoksa şurupla aynı etken madde bi farkı yok. Mg'ının fazla olması az kullanılarak çözülebilir sonuçta.

Geri