Limon ile ilgili daha once konu acmistim son durumu su sekilde vidyo yuklemeye calisicam .orada yaptigi hareketi neden yapiyor bi sebebi varmi normalmi merak ediyorum yorum yaparsaniz sevinirim cunku surekli yapiyor.arka arkaya.
Islak degil ya kremlerden dolayi oyle .Kuşun tüyleri neden ıslak?
Bu kadar iylesebildi suan .biraz kendini ve tuylerini toparlamasi icin ilaclara ara verdik.Bu yavruyu hatırlıyorum sanki galiba mantardı hala daha iyileşmedi mi![]()
Krem biraz fazla mı sürülmüş? Çünkü o kadarı kendisini bile rahatsız ederIslak degil ya kremlerden dolayi oyle .
Evet aradim ben burayi gelin bi bakalim bile diyemedi anlamadigi cok belliydi hem aradim hem mail attim hem faceten foto attim fotolarina bakip buna verebilcegmiz bi ilacimiz yok avcilarda fakulteye goturun dedi.test tahlil bisey yapamiyomusunuz dedim yok dediÇorludaydınız değil mi? Muhabbet kuşuna bakan veteriner bulamadım demiştiniz ben bir tane buldum. Daha doğrusu internet sitesinde kuşlara da bakıldığı yazılıyor. Linkini mesajla atacağım bir görüşün.
Yok fazla degil yuzune gagasina kafasina ayaklarina heryerine surmek zirunda oldugumuz icin kasindikca tuylerine yapisti ben govdesine surmemistim yaniKrem biraz fazla mı sürülmüş? Çünkü o kadarı kendisini bile rahatsız eder
Hayir gitme sansim yok.maalesef.burda olsa gotururum ama...yok galibaLütfen imkan bulun ve götürün iyi bir yere. Avcılar'a gitme şansınız yok mu? :/
Böyle bir hareket daha önce görmemiştim, hapşırma gibi de değil konu yukarıda kalsınAnlayan biri yok galiba ??????!
Hadi yaaa demekki garipsencek bi hareket.bende gormedim ya onceki kuslarimizda.ben kuscuya sordugunda sadece ciddi bisey degil dedi ama niye yaptigini demedi.hani hasta oldugunu biliyorum ama baska biseyde varmi yoksa bu hastaligimi sebep oluyo onun endisesi icindeyimBöyle bir hareket daha önce görmemiştim, hapşırma gibi de değil konu yukarıda kalsın
Aslinda daha cok gevis getirmeyi andiriyor.Böyle bir hareket daha önce görmemiştim, hapşırma gibi de değil konu yukarıda kalsın