Limonuma eş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Şeymad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şeymad

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yaşında erkek muhabbet kuşum var annemlerdeki cennet papağının üstüne çıkmaya başlayınca eş almaya karar verdik önce petshoptan bir dişi aldık ama dişi yanına yaklaştırmadı daha sonra akrabamdan bir diş kuş aldık ve çok sevdi çok iyi anlaşıyorlar birbirlenrini kaşıyorlar ama dişi kuşun yaşını bilmiyoruz ve limon kur yapsada ayak atmıyo zamanla olur mu sizce sanki bilmiyo napcağını olabilir mi? Pamuğu yakından resimde attım

Ekli dosyalar

• CAE5F5B7-B0D0-4FA8-A11E-6487C7BED13D.jpeg
    CAE5F5B7-B0D0-4FA8-A11E-6487C7BED13D.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 44
merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yaşında erkek muhabbet kuşum var annemlerdeki cennet papağının üstüne çıkmaya başlayınca eş almaya karar verdik önce petshoptan bir dişi aldık ama dişi yanına yaklaştırmadı daha sonra akrabamdan bir diş kuş aldık ve çok sevdi çok iyi anlaşıyorlar birbirlenrini kaşıyorlar ama dişi kuşun yaşını bilmiyoruz ve limon kur yapsada ayak atmıyo zamanla olur mu sizce sanki bilmiyo napcağını olabilir mi? Pamuğu yakından resimde attım
Maşallah çok tatlıymış hanfendi. Yaşı için bir şey soyleyemiyorum bu fotodan. Gözlerini çekerseniz daha iyi yardımcı oluruz. Flash kullanmamaya dikkat edin. Varsa erkeğin ve kafesin de fotosunu atabilir misiniz?

Şuan dışardayım elimdeki resimler bunlar yeterli olmazsa tekrar gönderebilirim.

ağıza yem kusma ve birbirini kaşıması anlaştıklarının göstergesi. zamanla erkek daha fazla kur yapmaya başlıcaktır. düzenli vitamin probiyotik ve haftada iki gün mama verirseniz süreci hızlandırmış olursunuz. kuşlarınız çok güzel maşallah. hayırlı üretimler.

Acaba pamuğumuz ufak mı ondan emin olamadık 4 aylık en fazla diyende var yaşını aşmış diyende.

yaşını net olarak bu fotoğraflardan kestirmek çok zor ama 4 aydan fazla olduğu kesin.

Maşallah tekrar. Sağlıkları ve kalıpları gayet yerinde. Kafes düzeninde bir iki değişikliğe ihtiyaç var bence. Tünek bir tane olsun ve yuvalığın önünde dursun. Bu şekilde hem birbirleriyle hem de yuvalıkla daha fazla vakit geçirirler. Yani merkez yuvalık olmalı geriye kalanlar onun etrafına yerleştirilmeli. Yaş için vesikalık fotoğraf tarzı yakın plan bir foto lazım. Buraya ayriyeten beslenme tablosu bırakayım ben. Elinizden geldiğince uymaya çalışın. Cok faydası olacaktır. Bazı vitaminlerin dozunu siz aldıktan sonra sorarsınız yardımcı oluruz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-10-09-20-02-56.png
    Screenshot_2018-10-09-20-02-56.png
    653.4 KB · Görüntüleme: 26
Teşekkür ederim ilginize bu önceki fotoğraftı zaten şuanda tek tünek kullanıyorum ikiside elime alışkın ayrı odaya aldım yüksek biyere koydum salöasan bunalıma girerlermi ne kadar zaman salmadan bekliyim. Pamuğun daha yakından fotosunu attım

Ekli dosyalar

• 4B0B47DA-4487-41D8-A859-656A4A59B566.jpeg
    4B0B47DA-4487-41D8-A859-656A4A59B566.jpeg
    907 KB · Görüntüleme: 23
  • 09EDB96B-869F-412D-9B79-A9367FD58002.jpeg
    09EDB96B-869F-412D-9B79-A9367FD58002.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 21
1 yaşında var yok diyebilirim. Anlaşıyolarsa sıkıntı yok. Bol vitamin ve mineralle kıvama gelecektir. Mineral demişken demisken kalamar kemiği göremedim ben. Kilit noktalardan biridir. Temin edin asın yuvanın yanına. Keyifli hobiler

Kalamar kemiği var aslında ama yemeye teşebbüs etmediler hiç bende ezdim mısır kırığı ve kalamar kemiğini akıllı yemliğinin diğer tarafına koydum ama tekrar asıcam teşekkür edrim bilgiler için son olarak bir sorum daha olucaktı ikisi için kafesim küçük mü?

Kalamar kemiği var aslında ama yemeye teşebbüs etmediler hiç bende ezdim mısır kırığı ve kalamar kemiğini akıllı yemliğinin diğer tarafına koydum ama tekrar asıcam teşekkür edrim bilgiler için son olarak bir sorum daha olucaktı ikisi için kafesim küçük mü?
Rica ederim. Ikisi için normal de olsa yavruları olduğunda rahat etmeleri çok zor. Imkanınız varsa en az 40cm × 30cm lik bir kafes alabilirsiniz. Yavrularda yeme düştükçe küçüğe alırsınız. Kuşları da üretim doneminde salmak pek doğru değil. Kafeslerinde birbirleriyle ilgilenmeleri daha doğru.

Geri