lütfen bakarmısınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan songül tu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence kuşta bit var çünkü farkındaysanız sanki kaşınırken bişi kovalıyormuş gibi ilerliyor ayrı ayrı yerleri değil. avispray diye bi sprey var 10 15 tl gibi bişi ondan alın göz hariç her yerine sıkın.

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun. Muhabbet kuşunun normal de kendisini nasıl kaşıdığını biliriz tek bir noktaya odaklanır kaşınan yere yani orası bitince diğer yere geçer.
Fakat eğer bit pire gibi parazitler varsa üzerinde aynı anda bir kaç yer kaşındığı için hızlı hızlı kaşımaya calısır ve hepsine yetişmeye çalışır. Karşıdan bu durum tüylerine kızıyormuş gibi gözükür.
yukarda arkadaşın dediği gibi, peçete yada tahta tünek koyarak yada kuşu elinize alarak karanlık olduğu zaman bir flaş ışık yardımıyla dikkatli baktığınız da hareket eden küçük bit pireleri görme imkanınız var.
Üretim yaparken aynı anda 4 muhabbet kuşuma da bit pire bulaştı ve bu yöntemle gördüm onları. Avispray diye bir ilaç kullanmıştım geçmişti. kanat altlarına ve ensesine o spraydan çok olmamak şartıyla sıktım.
Ve yemlik, suluk, kafes dahil olmak üzere herşeyi sıcak suyla güzel bir şekilde yıkadım ve bu sorundan kurtulmuştum.
yöntemleri deneyerek bit pire gibi parazitleri gördüğünüz de bu adımları uygularsanız kuşunuza da iyi geleceğini düşünüyorum.
Geçmiş olsun tekrar. Bahsettiğim ilaç da şudur. Tıkla
Çok teşekkür ederim bugün ilk isim gidip spreyi almak olacak:)

rica ederim umarım sonucu alırsınız :)

Son düzenleme:
Avi Spreyi alin 29 - 30 cm uaktan kusa ve kafese sikin birsey kalmaz. Bende suana kadar olmadi haftada uc defa yapiyorum bu olayi. Bit falan olmuyor bu sekilde yapinca. Gecmis olsun

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri