S
Süleyman Mert DEMİRSOY
Guest
Sadece gülüyorum sarı kuşa 2-3 aylık diyenlere.O kuş dişi değil erkek. Ve en az 6 aylık
Siz bu kuşlardan hemen yavru alamazsınız kuşlar daha yavru en az 5 6 ay beklemeniz lazım kafesde yuvalık vs. şeyleri çıkartın bu arada hem birbirlerine alışırlar hazır çift değil bunlar bunu bilin
Zaten başta yavru alması doğaya aykırı 2 erkekten yavru alamaz![]()
Benim hemen yavru almak gibi bir niyetim yok. Ayrıca kuşların takım olmadığını biliyorum çünkü ayrı ayrı kafeslerden seçtim. Ama benim anlamadığım cinsiyetleri ne :s Kime inanacağıma şaşırdım vallahi. Şimdi bu sarı erkek mi dişi mi? Dişiyse neden dişi?Erkekse neden erkek bilen biri net açıklama yapamaz mı acaba? http://turbobit.net/sci0k01dnqvo.html
burada değişik açılardan ve yakından çekilmiş,flaşsız,net fotoları var. Allah rızası için biri kesin bir cevap versin![]()
Onur hocam ne yaptın yaa. Maviyi garantilemiştik. Sarı sıkıntıdaydı. Şimdi mavi de şüpheli![]()
Yok hocam ya mavi kuşun ceresinde hiç beyazlık yok valla.Belki ışık yansımasından falandır da cere gayet koyu maviSarı dişi olsun başka birşey istemiyorum
![]()
O zaman hayırlı olsun bana) Teşekkürler herkeze
![]()