Maviskoelif
Yeni Üye
Videoda mantar var gibi görünüyor ama emin olamadım. Yakından bir kaç tane resim çekip eklersen daha iyi olur.
VideoVideoda mantar var gibi görünüyor ama emin olamadım. Yakından bir kaç tane resim çekip eklersen daha iyi olur.
VideoVideoda mantar var gibi görünüyor ama emin olamadım. Yakından bir kaç tane resim çekip eklersen daha iyi olur.
Ağız içine bak pamuksu veya değişik bir doku varmi çiçek de olabilir çok kısa bir sürede cikti ise mantar olmayabilir çiçek çabuk çıkar hızlı gelişirKuşumun gagasinin iki kenarında turuncu kirmizi gibi oldu tuyleri mantar midir sizceVideo
Dikkatle inceledim goremedim o hastalik nedirAğız içine bak pamuksu veya değişik bir doku varmi çiçek de olabilir çok kısa bir sürede cikti ise mantar olmayabilir çiçek çabuk çıkar hızlı gelişir
Tamam cekip yüklüyorum. Mantar ise ne yapmam gerekir peki
Cok tesekkurler biz de oyle yaptik 2 günde iyilesti cok sukurMantara benziyor. Eczaneden DERMO-TROSYD krem (Tiyokonazol) al. Sabah akşam sür.