ArminaDalyaTürk
Meraklı Üye
EK:
Teramcyn merhemi bizzat tecrübe etmişimdir bu durumlarda ve bu yönde de çalışan arkadaşlarımız mevcuttur, işe yarıyor. Dışarıdaki bakteriyel bir durum yani, içeride değildir ancak sıçrama olasılığı olabilir buna bir şey diyemem bu tedaviye bağlıdır. Dolayısı ile suyuna mikostatin damlatmaya şu an gerek duymamak gerekir, vücut içinde herhangi bir mantar belirtisi için dışkı kontrolü yapılması gerekir zannediyorum.Keza dediğim gibi başka ürünlere de bakabilirsiniz. @Selçuk YÜKSEL abiye de danışmanızı isterim, gözlemlerine önem veririm ve o da tecrübeli bir abimizdir. Keza bilgi bazen yetersiz kalır, tecrübe önemlidir.
Siz bunun paraziter bir durum olduğunu düşündünüz ancak ben mantarın bakteriyel oluşumuna ihtimal veriyorum. Kısacası eğer dış bakteriyel ise ki dış bakteriyel olma olasılığı muhtemel; mikostatin gereksiz antibiyotik yüklemesi olacaktır. Tahribatlara yol açar ve ense damlasının da işe yarayacağını zannetmiyorum çünkü dediğim gibi paraziter bir durum olduğunu düşünmedim. Burada kimse yarışma yapmıyor; mesele elimizdeki canlarımızın sağlığıdır. Sizin benimle alıp veremediğiniz nasıl bir sıkıntı var bilemiyorum, zira çok fazla zan ediyorsunuz. Eğer bir sıkıntı varsa söyleyin, yorumlarınızın ve isminizin bulunduğu yerden çekileyim; siz rahatça özgür hareket edin, kimse hakaretlerinize maruz kalmak zorunda değildir.
Sizinle burada bilgilerimin nereden geldiğini vs tartışmayacağım çünkü fazlaca üslubunuz bozuk birisiniz daha önceki konudan da tecrübe edindiğimi düşünüyorum ki sonradan girdiğiniz tavırlar, değişmeler dahi bunu gösteriyor, benim böyle arkadaşlarım çok şükür ki yok. Benim dışımda bunu uygulayan ve bilen birçok kişi mevcuttur, had diye bir şeyin varlığını lütfen öğrenin. İyi forumlar dilerim.